Ana Maria Georgescu s-a maritat! Cine este norocosul caruia i-a spus „DA” in fata altarului VIDEO

Publicat: 19 Jul. 2019, 09:50 Vedete

Clipe de poveste pentru interpreta piesei "Ochii tai", care si-a legat destinul de cel al partenerului sau.

Ana Maria Georgescu s-a maritat! In urma cu multi ani, Ana Maria Gergescu era tanara minune din industria muzicala, care a cucerit pe toata lumea odata cu lansarea piesei „Ochii tai”.

La ceva timp dupa, Ana Maria Georgescu s-a iubit cu Florin Chilian, fiind iubiti cu acte in regula, insa in 2006 aceasta l-a acuzat pe celebrul artist ca ar fi batut-o.

Ana Maria Georgescu s-a maritat

Ana Maria Georgescu s-a maritat

Insa a trecut peste tot acest scandal si peste trauma suferita si pana la urma si-a deschis din nou inima pentru un barbat pe nume Norbert.

Astfel ca Ana Maria Georgescu si Norbert au facut pasul cel mare, unindu-si destinele in fata lui Dumenzeu. Ana Maria a postat pe contul sau de socializare mai multe fotografii de la superbul eveniment.

„Nu ne-am dorit o nuntă obișnuită, ne-am dorit o poveste rusească, plină de romantism și melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe cărți și mai puține flori, cu role de film și păpuși, cu băuturi alese și bucate care să îți bucure sufletul.

Am avut alături de noi oameni care ne iubesc, părinți, prieteni vechi și noi, câțiva îngeri păzitori. Denișa Iancu și Deac Marius, sunteți mai mult decât nași, iar călătoria această alături de voi a fost o altă minune. Vă mulțumim!

Am visat să avem orchestră și lumânări, voal și frac, un preot cu har. Ne-am închipuit cum ne cântă Ana Cebotari “Ave Maria” însă ne-au luat pe neașteptate suspinele oamenilor și biserica plină. Ne-am dorit să-l avem pe Adi Nour la primul vals, dar nu eram pregătiți pentru atât de multă emoție.

Am muncit mult, am visat și mai mult, ne-am stresat până la insomnie. Vă mulțumim, dragi părinți, pentru că ne-ați adus pe lume ca să ne întâlnim și să trăim magia asta. Prieteni, ne înclinăm! Știm că oamenii dragi nouă au făcut eforturi să ajungă.

Bazzu (Cristina Fabian), în 14 ani de prietenie am reușit să marcăm și asta, sper că ești pregătită pentru încă cel puțin 14). Nu în ultimul rând, îi mulțumim vieții pentru că ne-a dat șansa de a fi împreună” a spus aceasta pe social media.

Publicat: 19 Jul. 2019, 09:50 Vedete
Pe aceeași temă