Andreea Raicu are in plan sa devina mama: „Ma gandesc sa fiu mama”

Publicat: 18 Jul. 2019, 16:23 Vedete

Vedeta a vorbit deschis despre sarcina si copil si a povestit cum vede lucrurile in prezent.

Andreea Raicu are in plan sa devina mama. De ceva vreme, vedeta este singura insa este foarte fericita cu tot ce are in prezent si pana acum nu i-a lipsit nimic.

Insa ceva apre sa se fi schimbat. Daca nu acum nu era atat de sigura ca un copil ar fi exact ce ii trebuie, de data aceasta Andreea chiar ia in serios acest lucru si nu exclude aparitia unui copil in viata ei.

Andreea Raicu are in plan sa devina mama

De ce relatiile Andreei Raicu au esuat

„Am avut şi etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum ar fi o petrecere la care aş chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă” a spus Andreea Raicu, potrivit Spynews.

Acum ceva timp insa Andreea Raicu era de cu totul alta parere: „Nu vreau să par într-un fel, ador copiii, dar cred că un copil nu trebuie să vină pe lume pentru că e vârsta, pentru că asta îţi impune societatea, trebuie să vină din motivele unei familii potrivite şi fericite. Nu este o jucărie! Este chiar un gest egoist să faci un copil dacă nu îndeplineşti nişte condiţii”.

De ce relatiile Andreei Raicu au esuat. Ce problema majora avea vedeta

Andreea Raicu a lasat sa se inteleaga ca a avut probleme cu tatal ei. Cand acesta nu a mai fost, ea l-a cautat pe barbat in iubitii ei. Este o greseala majora care a dus la despartire dupa despartire. Pentru a scapa de aceasta problema, de a isi gasi tatal in alti barbati, vedeta a apelat la ajutor de la specialisti.

„Când nu a mai fost, am proiectat acesta dorinţă şi asupra partenerilor mei de viaţă, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că aşa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Îşi caută partenerii sau situaţii care să le fie familiare.

Aşa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, aşa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur şi simplu, mult prea uşor, nu ştiam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Ştiam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc.

A durat mult să înţeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieţii care îmi arătau acel suport necondiţionat şi dragostea atât de uşor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni şi niciodată posibili iubiţi. A durat însă şi mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe blogul ei.

Publicat: 18 Jul. 2019, 16:23 Vedete
Pe aceeași temă