Impresionant! Jandarmul care a alergat 3 kilometri cu o fetita in brate ca sa o salveze de la moarte a primit o medalie! „A fost cursa vietii mele!” VIDEO

Publicat: 18 Jul. 2019, 14:59 Life

Cazul jandarmului a fost foarte mediatizat la vremea respectiva si merita distribuit chiar si acum.

Jandarmul care a alergat 3 kilometri cu o fetita in brate ca sa o salveze! Militarul din Constanta care a salvat o fetita din socul anafilactic alergand cu ea 3 kilometri in brate a primit emblema de onoare a MAI.

In vara anului 2018 plutonierul major Iancu Nicusor a salvat o fetita de 3 ani dupa ce a fost intepata de albine si intrase in soc anafilactic. Barbatul a alergat cu fetita peste 3 kilometri si a reusit intr-un final sa o salveze ajungand cu ea la ambulanta.

Jandarmul care a alergat 3 kilometri cu o fetita in brate

“Înainte de a fi jandarm, sunt părinte și în permanență m-am gândit la fata mea. Aș fi făcut orice pentru ca micuța înțepată de albine să nu-mi moară în brațe” a declarat imediat după dificila intervenție plutonier major Iancu Nicușor, desemnat Jandarmul Anului 2018.

În 29 iulie 2018 acesta se afla în misiune de supraveghere a frontierei de stat, alături de un coleg de la Garda de Coastă. În jurul orei 20.00, au fost alertați cu privire la faptul că într-o zonă izolată de pe raza localității Dumbrăveni, județul Constanța, un copil de trei ani ani a fost înțepat de albine și a intrat în șoc anafilactic.

Cum drumul de acces era impracticabil din cauza ploilor abundente, iar ambulanța nu putea ajunge până la fetiță, fără să stea pe gânduri, cei doi subofițeri au luat decizia de a o transporta pe brațe 3 kilometri, până la mașină. Copila a ajuns astfel, în timp util, la spital unde a primit îngrijirile de specialitate necesare.

La fel ca plutonierul major Iancu Nicușor, sunt sute, poate mii de jandarmi care, zilnic, intervin în situații dificile, situații care fac de multe ori diferența între viață și moarte. Lor și familiilor care îi susțin, le mulțumim și îi asigurăm de întreaga noastră prețuire.

Publicat: 18 Jul. 2019, 14:59 Life
Pe aceeași temă