Modelul plus-size, Tess Holliday, a facut valuri pe plaja. A fost surprinsa cu mana in partile intime

Publicat: 18 Jul. 2019, 14:50 Vedete

Vedeta in varsta de 37 ani si-a petrecut ziua la plaja si s-a simtit extem de bine, relaxandu-se pentru cateva ore.

Modelul plus-size, Tess Holliday, a facut valuri pe plaja. Aceasta a fost incredibil de vocala cu privire la modul in care ar trebui sa ne percepem corpul, indiferent de forma sau marime.

Tanara parerea sa se simta in elementul ei in apa involburata, luandu-si cateva zile libere binemeritate de la munca sa. Aceasta are doi copii, Bowie, 3 ani, si Rylee, 12 ani si este extrem de fericita asa cum e in prezent.

Modelul plus-size, Tess Holliday, a facut valuri pe plaja

Modelul plus-size, Tess Holliday, a facut valuri pe plaja

Modelul plus-size a purtat un costum de baie inflorat, intreg, care i-a scos in evidenta formele voluptoase. Aceasta a parut extrem de relaxata si in elementul ei.

Parul negru l-a lasat lejer pe spate iar apoi a intrat in apa, unde a inceput sa se distreze si sa pozele jucaus, fiind surpriza cu zambetul pe buze, potrivit Daily Mail.

Tess este foarte increzatoare atunci cand vine vorba despre pozitivitatea corpului si deseori posteaza pe Instagram citate pozitive si motivationale, pentru a-i ajuta pe altii.

Chiar a postat poze cu ea dezbracata alaturi de citate iar in trecut a fost implicata intr-un scandal fiindca a acuzat brandul Victoria’s Secret ca marginalizeaza femeile cu forme si ca nu accepta si femei mai voluptoase.

Publicat: 18 Jul. 2019, 14:50 Vedete
Pe aceeași temă