Sexy mama Diana Munteanu a încins rețelele de socializare! A sfidat vremea de afară și și-a etalat silueta în zăpadă!

Publicat: 31 ian. 2023, 12:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Diana Munteanu nu se dezice! Este hot sexy mama la 44 de ani și nu își arată vârsta orice ai zice!

Frumoasa vedetă de la Antena 1 este conștientă de atuurile sale fizice așa că le pune în valoare ori de câte ori are ocazia. Are o siluetă trasă prin inel și nu a avut niciodată probleme cu greutatea așa că Diana Munteanu își permite orice la cum arată. Și dacă tot a nins zilele trecute, vedeta a făcut o aroganță care a încins de-a dreptul internetul!

Sexy mama Diana Munteanu a încins rețelele de socializare!

A ieșit în curte îmbrăcată într-un costum de baie destul de minuscul și decupat. Dar și-a asigurat picioarele ca să nu se ude, purtând totuși cizme pentru condiții meteo nefavorabile. A avut și un accesoriu de preț în mână și anume cana de cafea. Așa că mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, Diana Munteanu a ieșit în curte. Asta pe zăpadă și s-a așezat pe un scaun plin de fulgi de omăt.

Nu știm cum a reacționat după ce s-a ridicat de acolo dar reels-ul cu pricina a făcut ceva vizualizări, mai precis peste 15.000 de like-uri. “La cererea voastră, cafeaua de azi, pe scaunul pe care o beau în fiecare zi”, a spus Diana Munteanu, la postarea însoțită de imaginea sa în costum de baie în zăpadă.

A sfidat vremea de afară și și-a etalat silueta în zăpadă!

Chiar dacă face mult sport și are grijă ce mănâncă, Diana Munteanu a fost de-a lungul timpului criticată de fanii săi care au considerat că uneori este prea slabă. Așa se întâmplă când vedeta Antenei 1 postează fotografii cu ea în costum de baie. Așa a fost anul trecut când după mai multe postări cu ea în imagini super sexy, Diana Munteanu a primit un val de critici.

“Prea slabă”, “Ești anorexică. Păcat de tine, erai faină în trecut”, „Ce ai slăbit, Diana! Prea mult ai slăbit…”, „Mai bine nu o postai, ai stricat peisajul cu imaginea scheletului tău”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Ce spune despre silueta ei

“Mă simt perfect, cum spuneam. Probabil cel mai bine! 54 de kilograme, la înălțimea de 1,71 m, consider că e o greutate optimă”, declarat Diana Munteanu într-un interviu de anul trecut din OK Magazine. Iar atunci când  a fost întrebată ce sacrificii presupune silueta ei controversată, vedeta a completat pentru aceeași sursă.

“Presupune o disciplină pe care mi-am format-o singură, ore de antrenament, ceva restricţii în ceea ce priveşte mâncarea. Dar eu am făcut din toate astea un stil de viaţă. Şi nu mai pare deloc un sacrificiu! Mă simt bine în pielea mea. Probabil sunt în cea mai bună formă a mea!”, declarându-se, de altfel, și un fan înfocat al înghețatei, plăcere pe care nu și-o refuză niciodată.

Publicat: 31 ian. 2023, 12:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×