Fiul Corneliei Catanga a spus adevarul despre starea de sanatate a artistei: „Are nevoie de odihna”

Publicat: 18 Jul. 2019, 11:44 News 3

In urma cu cateva zile, interpreta a suferit un stop cardio-respirator dupa ce a ajuns de urgenta la spital.

Fiul Corneliei Catanga a spus adevarul despre starea de sanatate a artistei. In urma cu cateva zile, Cornelia Catanga se plimba cu fiul ei, in momentul in care a inceput sa simta dureri puternice in zona inimii. Aceasta a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, suferind de stop cardio-respirator.

In prezent, artista se afla in continuare internata in sectiunea de Terapie Intensiva a spitalului Floreasca. Aceasta se simte bine si se reface. Urmeaza sa fie externata peste cateva zile. Cat despre problema ei de vedere, sotul cantaretei sustine ca aceasta nu a orbit.

Fiul Corneliei Catanga a spus adevarul despre starea de sanatate a artistei

Cornelia Catanga, de urgenta la spital!

„Mama se odihneşte, are nevoie de multă odihnă. Se simte mai mai bine. Vede foarte bine (n.r. – legat de zvonul privind faptul că artista a orbit). Deci ce se spune sunt doar speculaţii total aiurea. Mănâncă extraordinar de mult, creşte inima în mine numai când o văd. Medicii şi Dumnezeu, care a lucrat prin aceşti medici, au ajutat-o să se recuperez” a spus acesta in cadrul emisiunii „Agentia VIP”, conform Spynews.

„Am dat acel mesaj pe Facebook, fiindcă părinţii meu au ajutat multă lume. Şi printre neamuri şi printre artişti. Şi imedat după ce am dat mesaj, unii s-au simţit deranjaţi. Omul la nevoie se cunoaşte. Eu cred că am spus nişte lucruri reale şi adevărate. Doar prietenii adevăraţi au dat dovadă de caracter, au pus mâna pe telefon şi au venit aici să o vadă.

În ultimul timp, ea a fost dată la o parte. Un artist adevărat ar trebui apreciat la adevărata lui valoare. Dar se întâmplă multe nedreptăţi în ţara asta, iar noi mergem înainte” a mai spus acesta, referitor la mesajul dur postat pe social media.

Cornelia Catanga, declaratie dupa ce a facut infarct! Care e starea ei de sanatate?

„Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus Cornelia Catanga pentru Mediafax.ro.

„Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună.

Dieta Corneliei Catanga a dus la infarct? Specialistii sustin ca vedeta si-a pus viata in pericol

Ea vede şi cum vedea înainte Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”, a spus Aurel Pădureanu la Antena 3.

De ce a facut infarct Cornelia Catanga! Ce necazuri au dus la infarctul vedetei

Publicat: 18 Jul. 2019, 11:44 News 3
Pe aceeași temă