Ce face zilnic Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, de când artista a murit

Publicat: 08 Apr. 2021, 09:29 Vedete

Cornelia Catanga s-a stins din viață la spital, în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreața de muzică lăutărească a murit pe patul de spital în jurul orei 5 dimineața. De când aceasta a murit, soțul ei merge în fiecare i la mormântul ei pentru a-și striga durerea.

Din ziua în care a murit Cornelia Catanga și a fost înmormântată, soțul ei, Aurel Pădureanu, a mers zilnic la cimitir. El și fiul lor, Alexandru, sunt extrem de triști de pierderea suferită. Cântăreața de muzică lăutărească este înmormântată la Cimitirul Ghencea 1 din Capitală.

”Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe. El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Cornelia Catanga a murit la spital

Celebra artistă Cornelia Catanga s-a stins din viață la spital în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreața era infectată cu noul coronavirus și a murit în jurul orei 5 dimineața, la Spitalul Universitar din Capitală.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru Antena 3, arată Adevărul.

Cornelia Catanga a stat în propria locuință și s-a tratat cu ivermectină, soțul ei zicând că nu crede în virusul chinezesc. Cântăreața nu voia să ajungă la spital să se trateze pentru că îi era teamă că moare pe patul de spital. din spusele soțului ei, Cornelia Catanga ar mai fi suferit și de retinopatie pigmentară evolutivă.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus jurnalista pentru Antena 3.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 08 Apr. 2021, 09:29 Vedete
Pe aceeași temă