Detalii dramatice din viața Corneliei Catanga! ”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram”

Publicat: 17 Mar. 2021, 15:45 Vedete

Cornelia Catanga este o cântăreață de muzică lăutărească foarte respectată în industria românească. Însă, nu multe persoane știu ce se ascunde în spatele zâmbetului larg pe care îl afișează de obicei pe scenă, la evenimente. Ce s-a întâmplat cu artista când era mică.

Cornelia Catanga a avut la naștere 850 de grame. S-a născut prematur, la șapte luni, iar după ce a venit pe lume, mătușa și bunica ei au aruncat-i sub pat, crezând că nu este în viață. Însă, după câteva minute, au atins-o pe Cornelia Catanga și a început să plângă puternic. Atunci s-au convins că trăiește, arată Cancan.

”Eram vânătă din cap până în picioare, nu respiram. Sora mamei mele a spus ”Am fost aruncată sub patul în care era maică-mea”. Bunica mea mi-a spus că în momentul în care m-au luat într-o cârpă m-au aruncat sub pat pentru că eram neagră vânătă toată și nu respiram. Și au zis pe cine să salveze, pe maică-mea sau copilul. Sora mamei mele a zis că ia să vedem ce e cu fata și atunci am început să țip”, a spus Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cornelia Catanga s-a îngrășat 28 de kilograme în pandemie

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a avut un an greu. Nu doar că a pierdut o grămadă de bani în pandemie, 60.000 de euro doar pentru că nu a mai participat la evenimente și concerte, însă artista a avut și probleme în căsnicie și s-a îngrășat 28 de kilograme.

”În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte 3 ore pe scenă. Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou! Mâncam de supărare, de dorul lui. I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă! După infarct, mâncam multe fructe, renunțasem la carne și la pâine, la produsele de patiserie”, a povestit ea pentru Playtech.

”Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider. Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore. Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port. În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați. Ultimul spectacol l-am avut în martie, mai primeam bani doar cât să-mi plătesc utilitățile casei, de atunci am mai apărut doar de vreo două ori la televizor, am participat și la ‘Revelionul’ de la Antena Stars. Am pierdut peste 60.000 de euro din anularea recitalurilor. Aveam în 2020 multe nunți și botezuri, zeci de petreceri private”, a mai povestit Cornelia Catanga.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 17 Mar. 2021, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă