Cornelia Catanga s-a îngrășat 28 de kilograme în pandemie! ”I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă”

Publicat: 12 Jan. 2021, 11:05 Vedete

Anul 2020 nu a fost unul tocmai bun pentru artista Cornelia Catanga. Din cauza supărărilor, cântăreața s-a îngrășat 28 de kilograme.

Cântăreața de muzică lăutărească Cornelia Catanga a avut un an greu. Nu doar că a pierdut o grămadă de bani în pandemie, 60.000 de euro doar pentru că nu a mai participat la evenimente și concerte, însă artista a avut și probleme în căsnicie și s-a îngrășat 28 de kilograme.

”În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte 3 ore pe scenă. Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou! Mâncam de supărare, de dorul lui. I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă! După infarct, mâncam multe fructe, renunțasem la carne și la pâine, la produsele de patiserie”, a povestit ea pentru Playtech.

”Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider. Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore. Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port. În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați. Ultimul spectacol l-am avut în martie, mai primeam bani doar cât să-mi plătesc utilitățile casei, de atunci am mai apărut doar de vreo două ori la televizor, am participat și la ‘Revelionul’ de la Antena Stars. Am pierdut peste 60.000 de euro din anularea recitalurilor. Aveam în 2020 multe nunți și botezuri, zeci de petreceri private”, a mai povestit Cornelia Catanga.

Cornelia Catanga și soțul s-au împăcat

Totuși, chiar dacă au trecut prin momente dificile, fiind pregătiți să își spună adio, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu și-au mai dat o șansă.

”În acest moment nu se mai pune problema de un divorț. Au fost niște divergențe între noi, încă mai sunt aceste divergențe, însă încercăm să le rezolvăm. Eu vreau să trecem peste ele. De felul meu sunt un tip optimist, așa că eu cred că vom trece mereu peste problemele care apar în viața de cuplu. Oricum, de divorț nici nu se pune problema”, a spus soțul artistei.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Jan. 2021, 11:05 Vedete
Pe aceeași temă