De ce s-au despărțit, de fapt, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu: ”Am dat cu telefonul de pământ…”

Publicat: 29 Oct. 2020, 08:31 Vedete

Artista Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu, s-au separat după 33 de ani de căsnicie. Ruptura a venit pe neașteptate, iar recent a explicat într-o emisiune de televiziune care a fost motivul rupturii.

Cornelia Catanga a explicat în cadrul unei emisiuni Tv care a fost, de fapt, motivul pentru care ea și Aurel Pădureanu s-au despărțit, după 33 de ani de căsătorie. Cântăreața a povestit faptul că soțul ei s-ar fi legat de aspectul fizic, ceea ce a deranjat-o mult pe aceasta. În urma discuțiilor avute, au decis să se despartă.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a dezvăluit Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni tv.

„Știți cum e Cornelia, puțin mai impulsiva, eu sunt mai cerebral. Nu știu ce să cred. Comportamentul meu am cautat să fie elegant pentru că am avut o familie frumoasă. Eu cred că e doar o ruptură și nu e definitiv, Dumnezeu știe cel mai bine”, a mărturisit cunoscutul lăutar, pentru Antena Stars, arată Cancan.

Cornelia Catanga: ”Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei”

”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt copiii bine, lângă mine. Copiii lui, Nicoleta și Costel, chiar suferă pentru chestia asta. Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei. Vin de patru ori pe săptămână acasă la noi. Încearcă să ne împace și gândește-te că nu sunt copiii mei, ci copiii din prima căsnicie a lui Pădureanu, cu care eu am o relație extraordinar de bună”, povestea în urmă cu ceva timp marea doamnă a muzicii lăutărești.

Uneori, artista simte tristețe și ar dori să plângă: ”Toată lumea era obișnuită să vin cu el, să fim împreună. Mă simt singură, înțelegi? Poate că aș începe să plâng, dar știu că este în casă, știu că este bine”.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 Oct. 2020, 08:31 Vedete
Pe aceeași temă