Aurel Pădureanu a dezvăluit ce s-a întâmplat în ziua în care artista Cornelia Catanga a murit

Publicat: 09 Apr. 2021, 10:04 Vedete

Aurel Pădureanu este extrem de afectat de moartea soției sale, Cornelia Catanga. Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat în ziua în care a aflat că jumătatea lui nu mai este. Ce reacție furibundă a avut artistul în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Aurel Pădureanu este îngenuncheat de durere, după ce cântăreața Cornelia Catanga s-a stins din viață. Șocul a fost extrem de mare pentru familie și cei apropiați. Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat în ziua în care cântăreața a murit.

„Acum 14 zile am anunțat salvarea și a venit pe la orele 1:30. I-a făcut testul de COVID și s-a constatat că nu are. A dus-o la Spitalul Universitar și după vreo oră și jumătate a ieșit o doamnă doctor și mi-a spus că a făcut un stop cardio-respirator. După vreo jumătate de oră a venit și mi-a spus că nu se mai poate face absolut nimic și a murit soția mea. Vă puteți imagina ce am simțit în acel moment! Mi s-a spus că a murit de COVID. A doua zi luni a trebuit să scot de la morgă, să o duc neapărat la cimitir, că nu se poate altfel sub niciun aspect posibil și să înmormântez. Vă puteți imagina că nu aveam nici cu groapa pregătită, și am o durere în suflet pentru faptul că nu am lăsat-o încă două zile, ca să o pot să o înmormântez ca lumea.

Vor lăsa doar răutate şi mizerie umană. O spun cu toată responsabilitatea. Acum ce folos? Mă bucur pentru ceilalți, pentru că o să se rezolve problema. Nu știu cât oi mai trăi și eu, dar ceea ce am văzut! Nici nu știu dacă i-a pus acolo în coșciug rochia. Îi luasem rochie nouă şi pantofi”, a spus Aurel Pădureanu, arată Antena 3.

Ce face zilnic Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, de când artista a murit

Cornelia Catanga s-a stins din viață la spital, în urma unui stop cardio-respirator. Cântăreața de muzică lăutărească a murit pe patul de spital în jurul orei 5 dimineața. De când aceasta a murit, soțul ei merge în fiecare i la mormântul ei pentru a-și striga durerea.

Din ziua în care a murit Cornelia Catanga și a fost înmormântată, soțul ei, Aurel Pădureanu, a mers zilnic la cimitir. El și fiul lor, Alexandru, sunt extrem de triști de pierderea suferită. Cântăreața de muzică lăutărească este înmormântată la Cimitirul Ghencea 1 din Capitală.

”Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe. El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Playtech.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 09 Apr. 2021, 10:04 Vedete
Pe aceeași temă