Adevărul despre ruptura dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu: ”Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie”

Publicat: 18 Sep. 2020, 12:40 Vedete

Recent, artista Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu, s-au separat după 33 de ani de căsnicie. Ruptura a venit pe neașteptate, iar artista nu bănuie nicio secundă că ar fi vorba despre vreo infidelitate.

Cornelia Catanga mărturisește, totuși, că ar avea niște dovezi în acest sens, dar va dezvălui mai multe când va fi momentul.

”Nu știu dacă a dorit să mă lase pentru altă femeie. Eu vreau să cred că nu este absolut nimic adevărat, deși dovezi am. Am niște dovezi și aș vrea să aduceți cel mai clarvăzător. Îi arăt ceva și-mi spune: clar, scurt și la obiect! Nu zic că m-a înșelat, dar o să spun la momentul potrivit, atunci când trebuie”, a zis Cornelia Catanga la Antena Stars, arată VIVA.

Cornelia Catanga: ”Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei”

”Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt copiii bine, lângă mine. Copiii lui, Nicoleta și Costel, chiar suferă pentru chestia asta. Știu care este adevărul, eu le-am povestit, am stat de vorbă cu ei. Vin de patru ori pe săptămână acasă la noi. Încearcă să ne împace și gândește-te că nu sunt copiii mei, ci copiii din prima căsnicie a lui Pădureanu, cu care eu am o relație extraordinar de bună”, a continuat marea doamnă a muzicii lăutărești.

Uneori, artista simte tristețe și ar dori să plângă: ”Toată lumea era obișnuită să vin cu el, să fim împreună. Mă simt singură, înțelegi? Poate că aș începe să plâng, dar știu că este în casă, știu că este bine”.

Ce a declarat Cornelia Catanga pe post: ”Cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe”

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a spus artista.

Publicat: 18 Sep. 2020, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă