De ce a facut infarct Cornelia Catanga! Ce necazuri au dus la infarctul vedetei

Publicat: 16 Jul. 2019, 14:54 Vedete

Duminica, in timp ce se afla la o plimbare cu fiul ei care s-a intors din America pentru a isi vedea mama, artista a ajuns de urgenta la spital.

De ce a facut infarct Cornelia Catanga? Artista avea deja probleme de sanatate cu inima. In urma cu cateva saptamani, i s-a montat un stent la inima. Problemele de sanatate si necazurile cu banca si-au lasat amprenta asupra Corneliei Catanga.

Artista a acuzat dureri de piept grave si a ajuns la spital. Aceasta a facut un infarct, dar medicii au reusit sa o stabilizeze. Cornelia Catanga si sotul ei, Aurel Padureanu, au pierdut casa deoarece nu mai aveau bani de rate.

De ce a facut infarct Cornelia Catanga

In plus, pe langa faptul ca nu au avut bani sa isi plateasca ratele, cei doi artisti au din ce in ce mai putine cantari. Pentru ca au ramas fara casa, cei doi sunt nevoiti acum sa se mute intr-un apartament, cu chirie, informeaza click.ro.

Problemele celor doi au inceput in 2014. In urma cu 14 ani, cei doi soti au imprumutat 90.000 de euro, de la banca. Au vrut sa isi renoveze vila cu acesti bani. Din 2014 nu au mai achitat ratele la banca si au fost executati silit. Problemele au bagat-o pe Cornelia Catanga in depresie.

Cornelia Catanga a avut mari probleme la nastere. Declaratia ei te va face sa plangi

Cornelia Catanga, la un pas de suicid

„Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă o nepoțică”, declara cântăreața în cadrul emisiunii “Agenția VIP”, de la Antena Stars, in urma cu 2 ani.

”Nu mai stăm în casa respectivă, am fost nevoiţi să ne mutăm”, a declarat atunci Aurel Pădureanu, soţul interpretei.

Cornelia Catanga a slabit 27 de kg. Se topeste de dorul fiului sau!

Publicat: 16 Jul. 2019, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă