FOTO! Fiica lui Paul Walker, pictorial sexy la 6 ani de la moartea tatalui sau! Cum arata acum Meadow si cat de mult seamana cu tatal ei!

Publicat: 16 Jul. 2019, 12:20 Vedete

Adolescenta pare ca a trecut peste moartea tatalui ei si acum vrea sa-si construiasca o iamgine a ei bazata si pe faima tatalui ei.

Fiica lui Paul Walker, pictorial sexy la 6 ani de la moartea tatalui sau! Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker si-a redeschis contul de Instagram dupa o lunga perioada in care nu a mai postat nimic.

Meadow are acum 20 de ani si se pare ca pasiunea ei este pentru modelling pentru ca mai toate pozele de pe contul ei de Instagram sunt adevarate fotografii de coperta. Fiica fostului actor din Fast & Furious are peste 1.5 milioane de urmaritori pe Instagram desi nu a devenit niciodata o persoana publica si nu a aparut decat alaturi de tatal ei inainte ca acesta sa moara.

Fiica lui Paul Walker, pictorial sexy la 6 ani de la moartea tatalui sau

Pustoaica si-a facut o serie de fotografii destul de sexy pe care le-a postat iar comentariile nu au intarziat sa apara. Asa cum era de asteptat majoritate dintre fanii ei ii spun cat de mult seamana cu tatal ei si cat este de frumoasa.

Meadow Walker nu a uitat sa posteze pe Instagram si cateva fotografii cu tatal ei de cand ea era mult mai mica si avea doar cativa ani. Imaginile celebre cu ea si tatal ei au devenit emblematice dupa moartea lui Paul Walker atunci cand toata lumea a ramas profund impresionata de drama familiei sale care tocmai il pierduse.

In urma cu doi ani, chiar in ziua cand tatal ei ar fi trebuit sa implineasca 45 de ani, Meadow Walker i-a rugat pe toti fanii ei sa faca o fapta buna in memoria lui. A lansat o intreaga campanie numita „Do Good!” care a pus in miscare sute de mii de fani ai regretatului actor.

Paul Walker a murit in 2013 atunci cand el si soferul care conducea masina s-au izbit cu viteza puternica intr-un copac. Se aflau intr-un Porsche Carrera GT si erau in intarziere la un eveniment.

Publicat: 16 Jul. 2019, 12:20 Vedete
Pe aceeași temă