Groaznic! Fetita de 2 ani muscata de fata de un caine! Era sa-si piarda un ochi dar a scapat ca prin minune! Cum arata acum copila?!

Publicat: 16 Jul. 2019, 11:43 Life
Groaznic! Fetita de 2 ani muscata de fata de un caine! Era sa-si piarda un ochi dar a scapat ca prin minune! Cum arata acum copila?!

Cainele era rasa Akita si fetita s-a apropiat de el fara sa stie ca este un exemplar destul de agresiv, iar continuarea a fost groaznica.

Fetita de 2 ani muscata de fata de un caine! Era sa-si piarda un ochi! O fetita de 2 ani a fost atacata si muscata de fata de un caine pe care a vrut sa-l mangaie dar animalul s-a speriat si a reactionat brutal.

Fetita a avut nevoie de 5 ore de ingrijiri medicale pentru ca ranile ei erau deschise si era extrem de speriata. Micuta Isla Williams s-a apropiat de caine in timp ce acesta nu era langa stapanii lui si animalul a devenit imediat agresiv si a inceput sa o atace salbatic.

Fetita de 2 ani muscata de fata de un caine

Fiind mica de statura cainele a reusit sa o muste direct de fata ceea ce i-a pus viata in pericol mai mult decat orice. Una dintre muscaturi a fost la un pas sa o lasa fara un ochi pe biata copila. Parintii ei au intervenit rapid si au salvat-o de atacul cainelui dar cel mai probabil va ramane cu cicatrici pe viata si cu o spaima peste care nu va putea trece foarte usor.

Pustoaica din Anglia a avut foarte mare noroc deoarce muscatura de fata a fost la cativa milimetri de ochiul ei drept. Parintii fetitei au fost insa contrariati de faptul ca la finalul incidentului proprietarii cainelui nici macar nu si-au cerut scuze si doar si-au prins animalul inapoi in lesa si au plecat, fara sa le pese ce se intampla mai departe.

„Isla de obicei este foarte atenta cu cainii si ii plac foarte mult. Cainele a muscat-o din senin dupa ce l-a atins iar ea inceput imediat sa sangereze. A avut un noroc foarte mare pentru ca muscatura a fost foarte aproape de ochi.

Nici macar nu vreau sa stiu ce s-ar fi putut intampla daca nu as fi fost eu acolo sa intervin imediat. Proprietarii cainelui nici macar nu si-au cerut scuze, pur si simplu au plecat cu cainele. Daca stii ca ai un caine care poate deveni agresiv poate nu e bine sa mergi cu el in locuri unde stii ca sunt foarte multi copii” a povestit mama fetitei.

Publicat: 16 Jul. 2019, 11:43 Life
Pe aceeași temă