Sore nu vrea sa se marite cu tatal copilului ei, este decisa: „Omul care minte, il vezi”

Publicat: 16 iul. 2019, 10:36 Autor: Simona Vedete

Sore are o relatie cu avocatul Mircea Julean, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de iubire.

Sore nu vrea sa se marite cu tatal copilului ei. Sunt impreuna de cativa ani, insa nici pana acum nu si-au oficializat relatia, chiar daca au si un copil iar majoritatea cunostintelor asteptau cu nerabdarea vestea cea mare.

Sore si Mircea sunt impreuna de mai bine de cinci ani, insa sunt fericiti asa cum sunt in prezent iar un act semnat in fata notarului nu ar schimba nimic in acest moment pentru ei.

Sore nu vrea sa se marite cu tatal copilului ei

Sore nu vrea sa se marite cu tatal copilului eiSore nu vrea sa se marite cu tatal copilului eiSore nu vrea sa se marite cu tatal copilului ei

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii, ceea ce văd, repetă.

Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume. Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții.

Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi ia shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista.

Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani” a spus Sore la Antena Stars, conform Spynews.

Publicat: 16 iul. 2019, 10:36 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă