Cum arata si cu ce se ocupa Kira Hagi, sora mai mare a lui Ianis Hagi

Publicat: 15 iul. 2019, 20:16 Autor: Simona Vedete

Fostul mare fotbalist, Gica Hagi, se mandreste cu doi copii frumosi si destepti, Kira si Ianis.

Cum arata si cu ce se ocupa Kira Hagi. Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca Ianis Hagi ii calca pe urme tatal sau, fiind una dintre sperantele fotbalului romanesc.

Insa despre fiica sa, Kira Hagi, nu se stiu prea multe lucruri. Frumoasa adolescenta s-a indreptat catre lumea artistica, care i se potriveste de minune iar tatal sau o sustine neconditionat.

Cum arata si cu ce se ocupa Kira Hagi

Cum arata si cu ce se ocupa Kira Hagi

Kira Hagi a locuit timp de cati ani in Statele Unite ale Americii, unde a invatat tainele actoriei iar acum are planuri mari, care il vor face mandru pe celebrul sau tata.

Aceasta doreste sa impartaseasca cu toti cei care sunt interesati din tainele actoriei acumulate cat a stat peste Ocean, astfel ca va preda un curs conceput special pentru cei mici care vor sa devina viitorii mari actori ai Romaniei.

Cat valoreaza Ianis Hagi?! La 20 de ani, e cel mai scump jucator de fotbal din Romania

Kira Hagi va preda un curs de actorie

” Momentul acela cand e randul tau sa dai mai departe! Nu a fost usor sa accept ca sunt adult, sa stiti! ?Cu mult entuziasm ma pregatesc sa inaugurez DALLESGO KiDS si sa predau cursul de Actorie, dedicat copiilor cu varste intre 10-13 ani.

E un curs in care vom explora universul minunat al actoriei prin jocuri si exercitii care sunt sigura ca ii va ajuta pe copii in toate aspectele vietii lor. Asa cum m-a ajutat si pe mine!

Cred mult in acest fel de dezvoltare personala, altfel nu m-as fi bagat! Si sunt sigura ca o sa ne distram. Ei pe seama mea si invers! ?Programa e pe site si tot acolo e un contact unde puteti cere mai multe detalii. Abia aștept!” a spus Kira Hagi pe pagina ei de Facebook.

Ianis Hagi, cadou de sute de mii de euro! Performantele sale la EURO 2019 i-au adus un bolid de lux

Fiica lui Gheorghe Hagi, in varsta de 23 de ani, a absolvit cursurile facultatii de Teatru si Film „New York” din Las Vegas, aceasta institutie fiind considerata cea mai buna scoala de practica in productia de film.

Publicat: 15 iul. 2019, 20:16 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×