Electric Castle 2019. Reguli de acces la cel mai hot festival al verii

Publicat: 15 iul. 2019, 16:34 Autor: madalina m. Life

Festivalul Electric Castle va debuta in doar cateva zile. Petrecaretii si-au luat bilete din timp la acest eveniment mult asteptat din Romania.

Electric Castle 2019. Reguli de acces. Iti prezentam cateva reguli esentiale, stabilite de catre organizatori, de care trebuie sa tii cont daca vei participa la acest festival. Ca in fiecare an, se desfasoara la Castelul Banffy, din Bontida, in judetul Cluj.

Electric Castle promite si in 2019 o editie incendiara. Se asteapta un numar record de participanti la festivalul care va dura 5 zile, in perioada 17-21 iulie 2019. Experienta festivaliera include zeci de artisti din intreaga lume, dar si nume grele din industria muzicala internationala.

Electric Castle 2019. Reguli de acces

Electric Castle 2019. Reguli de acces

Festivalul a ajuns la cea de a saptea editie si accesul se poate face doar pe baza unul abonament sau bilet, iar ulterior cu ajutorul unei bratari speciale. Electric Castle 2019. Trupa Limp Bizkit vine la Bontida

„Accesul pe teritoriul festivalului se face începând cu 17 Iulie, ora 14:00 iar in zona de camping de la ora 12:00.
Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă RFID de festival.

Orele de incepere si de finalizare a oricaror concerte sau evenimente din cadrul Festivalului, precum si ordinea de performare a fiecarui artist pot fi modificate unilateral de catre organizator, fara ca aceasta modificare sa fie susceptibila de a cauza orice fel de prejudiciu oricarui Participant.

Toți participanții sunt percheziționați la intrare. În cazul refuzului de a fi supus perchezitiei, participantilor le va fi refuzat accesul la eveniment”, noteaza organizatorii pe pagina oficiala Electric Castle.

Participantii la festival nu pot avea la ei obiecte precum cutite, bricege cu lama mai mare de 6cm, arme, explozibil, orice obiect care contine sau este fabricat din sticla sau alcool. Nu este permis nici accesul cu animale de companie.

Cat costa un bilet la Electric Castle 2019?

Persoanele care inca nu si-au achizitionat un bilet o pot face pe site-ul oficial Electric Castle. Anumite categorii de pachete s-au epuizat deja, insa mai exista oferte disponibile pentru petrecareti. Neversea 2019. Gianluca Vacchi a facut show in ultima seara a festivalului

General Access Pass – 599 lei

General Acess Pass + Quiet Camping – 719 lei

Premium Pass – 899 lei

Premium Pass + Quiet Camping – 1019 lei

Day Ticket – 17 iulie – 249 lei

Day Ticket – 18 iulie – 299 lei

Day Ticket – 19 iulie – 299 lei

Day Ticket – 20 iulie – 299 lei

Day Ticket – 21 iulie – 299 lei.

Keyword principal: electric castle 2019 reguli acces

Publicat: 15 iul. 2019, 16:34 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×