Neversea 2019. Sean Paul s-a indragostit de Constanta, Romania: „Mi-as dori sa ma reintorc!” VIDEO

Publicat: 06 Jul. 2019, 18:42 News 3
Neversea 2019. Sean Paul s-a indragostit de Constanta, Romania: „Mi-as dori sa ma reintorc!” VIDEO

Cel mai tare festival de la mare a debutat in forta, cu zeci de artisti de top. Vineri a urcat pe scena unul dintre numele cap de afis.

Neversea 2019. Sean Paul s-a indragostit de Constanta, Romania. Cantaretul a urcat pe scena principala vineri, 5 iulie 2019. Acesta a cantat timp de o ora, de la 22.00 la 23.00. Acesta a fost doar unul dintre numele grele care au fost anul acesta la Neversea 2019.

Peste 60.000 de oameni s-au adunat, vineri, sa asculte toti artistii programati in aceasta zi. Cum era de asteptat, Sean Paul a fost senzatia serii de vineri, de la Main Stage. Artistul sustine ca ce a vazut la festivalul Neversea din Constanta, Romania, a fost ‘nebunie curata’.

Sean Paul s-a indragostit de Constanta


„Știam că publicul din România știe să se distreze dar în această seară mi-au depășit toate așteptările. A fost nebunie curată și m-am simțit incredibil de bine pe scenă. Mi-aș dori să mă reîntorc aici”, a mărturisit Sean Paul.

Alaturi de el, la Main Stage, au mai urcat si artisti ca Albwho, urmată de The Motans, Grasu XXL Live, Will Sparks, Danny Avila, Vini Vici și Afrojack, cu care fanii festivalului au prins cel de-al doilea răsărit la malul Mării Negre.

Cine a cantat vineri la Neversea

Neversea 2019. Sean Paul s-a indragostit de Constanta, Romania Mi-as dori sa ma reintorc!
Neversea 2019. Sean Paul s-a indragostit de Constanta, Romania

Toate concertele prezentate la Main Stage au fost difuzate live, pe pagina de Facebook Neversea si pe canalul oficial de YouTube al festivalului. Pe restul scenelor amplasate pe plaja au cantat, doar ieri, peste 30 de artisti: Raresh, Guy Gerber, Lilly Palmer, Culese din Cartier, Sub Focus Dj Set și alții.

Sâmbătă seară pe scena principală a festivalului vor urca artista Jessie J, Salvatore Ganacci, KSHMR, Steve Aoki, precum și Manuel Riva și Delia, informeaza life.hotnews.ro. Festivalul Neversea a inceput joi, 4 iulie, si se va termina luni, 8 iulie.

Publicat: 06 Jul. 2019, 18:42 News 3
Pe aceeași temă