Jessie J., show incendiar la Neversea 2019! Vedeta a purtat o tinuta romaneasca Seen Users VIDEO

Publicat: 07 Jul. 2019, 12:41 Vedete

A treia editie a celui mai mare festival de la Marea Neagra a fost un real succes. Artisti de top au urcat pe toate scenele de pe plaja Neversea, din Constanta.

Jessie J., show incendiar la Neversea 2019. In a treia zi a festivalului, pe data de 6 iulie, artista a urcat pe Main Stage-ul de la Neversea, pentru prima oara, in Constanta. Artista a mai cantat, in trecut, in cadrul unui alt festival celebru din Romania.

De data aceasta, Jessie J. a fost o prezenta de neratat. Artista a purtat o tinuta Seen Users, un brand romanesc al designerului Cristina Săvulescu. Se numește “Basic kit. Romanian men’s wear” și e inspirată din “uniforma” bărbatului român. Este formată din maiou alb și pantaloni de stofă pentru costum.

Jessie J., show incendiar la Neversea 2019


Acest outfit a fost gândit ca o ironie la adresa acelei ținute pe care o găsim în diverse medii, la țară, în cartiere și are brodat steagul României, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

“Da, îmi place aici, nu m-aș fi intors dacă nu mi-ar fi plăcut. Port steagul României. Sunt foarte multe lucruri de făcut aici, mi-ar fi plăcut să stau mai mult. Toată lumea e pusă pe distracție, asta îmi amintesc de data trecută, așa că mă aștept la același lucru și în seara asta“, a declarat cântăreața pentru stirileprotv.ro.

Sean Paul s-a indragostit de Neversea

Neversea 2019. Sean Paul s-a indragostit de Constanta, Romania. Cantaretul a urcat pe scena principala vineri, 5 iulie 2019. Acesta a cantat timp de o ora, de la 22.00 la 23.00. Acesta a fost doar unul dintre numele grele care au fost anul acesta la Neversea 2019.

Peste 60.000 de oameni s-au adunat, vineri, sa asculte toti artistii programati in aceasta zi. Cum era de asteptat, Sean Paul a fost senzatia serii de vineri, de la Main Stage. Artistul sustine ca ce a vazut la festivalul Neversea din Constanta, Romania, a fost ‘nebunie curata’. Vezi aici imagini VIDEO de la concertul lui!

Publicat: 07 Jul. 2019, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă