Jessie J, în lacrimi în fața fanilor. Cântăreața a ajuns la spital în ajunul Crăciunului

Publicat: 28 Dec. 2020, 15:13 Vedete
Jessie J, în lacrimi în fața fanilor. Cântăreața a ajuns la spital în ajunul Crăciunului

Jessie J a trecut prin momente delicate, întrucât a fost nevoită să-și petreacă ajunul Crăciunului în spital, după ce a experimentat simptome ale bolii Meniere, o afecțiune ce determină episoade spontane de vertij, dar și pierderea intermitentă a auzului și sunete în ureche (tinitus).

Într-un live făcut pe Instagram, cântăreața în vârstă de 32 de ani a vorbit despre boala cu care se confruntă și a dezvăluit că se depune un efort uriaș ca să audă, să cânte ori să meargă în linie dreaptă, relatează peroz.ro.

M-am simțit foarte rău atunci când m-am trezit, simțeam că nu aud cu urechea dreaptă și nu puteam să merg în linie dreaptă., a povestit cântăreața.

”Practic, am simptome ale sindromului Meniere. Știu o mulțume de persoane care suferă de această boală și o mulți dintre ei mi-au dat sfaturi grozave, motiv pentru care m-am liniștit.”, a mai adăugat cântăreața, care a precizat că în ajunul Crăciunului a ajuns la spital.

”În ajunul Crăciunului am ajuns la spital și mă întrebam ”Ce se întâmplă?” Sunt bucuroasă că am cerut ajutorul medicilor din timp și am primit medicamentele potrivite, care acum mă ajută să mă simt bine.”, a dezvăluit cânătreața.

Ce este boala Meniere

Boala Meniere este o tulburare clinică ce se defineşte prin sindromul de hidrops endolimfatic idiopatic. Mai exact: crize recurente, spontane de vertij (amețeală), hipoacuzie, senzaţie de plenitudine aurală şi acufene.

Episodul acut, în stadiile iniţiale se manifestă prin vertijul violent, spontan, pierderea fluctuantă a auzului, senzaţia de ureche plină şi/sau tinitusul acompaniate de senzație de greată sau vomă. Episoadele pot dura de la 20 de minute până la 2-4 de ore. Pot să apară de mai multe ori pe săptămână sau distanţate la intervale de săptămâni, luni şi chiar ani. Simptomele pot să dispară fără să mai apară vreodată sau pot deveni atât de severe încât să fie invalidante.

Publicat: 28 Dec. 2020, 15:13 Vedete
Pe aceeași temă