EXCLUSIV | Bat clopotele de nuntă pentru Anda Adam! Artista va îmbrăca rochii de 12.000 de euro: „Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple”

Publicat: 18 iun. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Bat clopotele de nuntă pentru Anda Adam! Se apropie ziua cea mare, nunta Andei Adam cu soțul ei, Aquaman de România, Joseph Adam! Aceasta va avea loc pe data de 29 iunie într-o locație exclusivistă din București iar artista este încă în focuri cu toate pregătirile pentru că își dorește ca evenimentul să iasă mai mult decât perfect.

Anda Adam s-a ocupat îndeaproape atât de organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viața ei, cât și de ținutele ei și ale soțului său, Joseph Adam.

Viitoarea mireasă va purta în ziua nunții două ținute spectaculoase al cărui preț s-a ridicat în jurul  sumei de 12.000 de euro. Artista crede că prima rochie pe care o va purta și la cununia religioasă de la Mănăstirea Cașin îi va da ceva bătăi de cap pentru că este mai voluminoasă dar și foarte spectaculoasă în același timp însă se gândește cum va face ca să se poată urca îmbrăcată cu ea în mășina care o va aduce la biserică și apoi la locația unde va avea loc petrecerea de nuntă.

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este

„lebanese wedding”, mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o  rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă,  foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia  să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!”, ne-a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Întotdeauna Anda Adam a ieșit în evidență pentru că este o persoană extravagantă, nu doar în alegerea ținutelor sale. Nu s-a mulțumit niciodată cu lucrurile simple și comune pentru că i-a plăcut mereu să iasă în evidență.

„Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase și de aceea am ales și un designer care să  poată să facă ce îmi doresc eu pentru că nu sunt chiar așa ușor de mulțumit! Materialul primei rochițe este deosebit, nu va fi o rochiță albă, o să vă las să descoperiți culoarea, după ce o să mă vedeți”, preferă artista să păstreze puțin suspansul până în ziua cea mare a evenimentului.

12 oameni au muncit timp de două săptămâni la cea de-a doua rochie de nuntă a Andei Adam

Vedeta își va schimba ținuta atunci când va ajunge în locația unde se va desfășura petrecerea de nuntă.

„Cununia religioasă va avea loc pe data de 29 iunie, la ora 13.00, la Mănăstirea Cașin, apoi seara va fi petrecerea unde la miezul nopții îmi voi schimba rochia. A doua ținută nu va fi atât de voluminoasă dar foarte spectaculoasă. Este o rochie cu mii de cristale la care au muncit vreo 12 oameni timp de două săptămâni câte 6-7 ore pe zi. Chiar este wow! Cred că după ce o să apar în ea, vor veni foarte multe comenzi pentru genul acesta de rochiță.

Nu numai la noi în țară  ci și afară, pentru că este foarte spectaculoasă! În căutările mele făcute pe Pinterest este  una dintre rochițele pe care mi le și doream foarte mult, făcută de mari designeri de afară,  foarte greu de realizat și costisitoare din multe puncte de vedere, va fi foarte „precious” dar foarte extravagantă și exact cum îmi doresc eu. Nimic foarte simplu și banal pentru că nu m-au caracterizat niciodată genul acesta de ținute și ținutele mele pentru scenă au fost întotdeauna  extravagante. La un moment dat știu că mi se zicea Lady Gaga de România, tocmai în ideea  că aveam niște costumații extravagante și foarte spectaculoase dar așa mi-a plăcut mie întotdeauna.

Am considerat că este o formă de respect pentru fanii mei ca atunci când vin la un concert Anda Adam să fie show, show însemnând începând de la ținute, conceptul  concertului, recuzita, ce folosim pe scenă și tot conceptul în sine să fie la superlativ pentru că eu cred că un artist trebuie să fie complet din mai multe puncte de vedere așa că și pentru nunta noastră nu m-aș fi mulțumit cu puțin și nu aș fi mers pe simplitate pentru că nu mă regăsesc și nu ar fi fost ceva care să mă definească pe mine!”, ne-a declarat Anda adam în focul pregătirilor de nuntă.

Mirele Joseph Adam, soțul artistei, nu se va lăsa mai prejos

Și soțul vedetei, omul de afaceri și actorul Joseph Adam va schimba două ținute în ziua nunții cu Anda Adam.

„Soțul meu va purta și el două costume, având în vedere că este cald afară. Va avea o ținută pentru biserică și o ținută pentru a doua parte a serii când mă voi schimba și eu, să fie mai confortabil și el. Va avea tot ținute la fel de spectaculoase, de mire, prima pe culoare deschisă, a doua pe culoare închisă, cu aplicații frumoase și un stil care să îi stea și bine lui, fiind destul de atletic e greu să găsești ce are nevoie și să îi vină și bine așa că se face totul pe comandă, se modifică ținutele pentru el, are brațele foarte mari și trebuie altfel croite sacourile. E puțin complicat și la el dar totul e dus la bun sfârșit și pe direcția aceasta”, ne-a dezvăluit artista nerăbdătoare să ajungă în ziua nunții pentru că a pregătit nenumărate surprize pentru invitații ei.

Publicat: 18 iun. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×