EXCLUSIV. Nicolae Voiculeț l-a cunoscut pe Gianluca Vacchi, la Neversea! Ce planuri are italianul

Publicat: 12 Jul. 2019, 13:08 News 3
EXCLUSIV. Nicolae Voiculeț l-a cunoscut pe Gianluca Vacchi, la Neversea! Ce planuri are italianul

Nicolae Voiculeț l-a cunoscut pe Gianluca Vacchi, recent, la Neversea, cel mai mare festival din Constanta, Romania, incheiat in urma cu cateva zile.

Nicolae Voiculeț l-a cunoscut pe Gianluca Vacchi, recent. Celebrul Italian i-a dezvăluit naistului una din dorințele sale… Gianluca Vacchi are o nouă amibiție, iar de data asta nu este vorba despre cumpărarea unui nou iaht, avion sau palat. Nicolae Voiculeț l-a inspirat pe milionarul italian care acum își dorește ceva mult mai măreț, dar care nu se cumpără cu bani.

Nicolae Voiculet, declaratie dupa scandalul facut de Grigore Lese pe scena

Nicolae Voiculeț l-a cunoscut pe Gianluca la Neversea

Gianluca Vacchi, unul dintre cei mai excentrici milionari ai lumii, a făcut senzație pe scena de la Neversea cu muzica și dansurile care i-au adus milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. După reprezenația electrizantă, italianul a avut ocazia de a-l întâlni pe naistul Nicolae Voiculeț care se pare că l-a insipirat și l-a făcut să își pună o nouă dorință.

Gianluca Vacchi, ambasador al muzicii moderne pentru România?

“Gianluca Vacchi este un om care știe să facă atmosferă, a demonstrat-o aici la Neversea. Am fost invitat de organizatorii festivalului să îl cunosc și chiar mi-a făcut plăcere. În discuția pe care am avut-o mi-a spus și ce i-ar plăcea să facă pentru România. Ideea i-a venit după ce a aflat că sunt ambasador al turismului românesc și atunci mi-a spus că și-ar dori mult să devină și el ambasador al muzicii moderne pentru România. Chiar cred că ar fi un câștig pentru noi”, ne-a declarat Nicolae Voiculeț, in exclusivitate.

A treia ediție a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea, a fost spectaculoasă și în acest an. Zeci de artiști renumiți au cântat pe scene. Pe lângă artiștii internaționali care au fost prezenți în Constanța, pe scenele amplasate pe plajă, au cântat si artiști români. Printre ei s-au numărat Delia si Inna, ambele fiind extrem de încântate să împartă scena cu nume grele internaționale.

Publicat: 12 Jul. 2019, 13:08 News 3
Pe aceeași temă