Monica Pop, ultimele informatii despre Mihai Constantinescu! Medicul l-a vizitat la Floreasca

Publicat: 12 Jul. 2019, 11:04 Vedete

Cantaretul se afla internat de 2 luni in spitalul Floreasca. Acesta a suferit un infarct pe data de 13 mai 2019 si, de atunci, e in coma.

Monica Pop a oferit ultimele informatii despre Mihai Constantinescu. Medicul oftalmolog l-a vizitat miercuri pe artist. Aceasta a observat care e starea lui de sanatate si a vorbit cu medicii care il ingrijesc.

Cantaretul in varsta de 73 de ani se afla in coma indusa. Acesta e in stare stabila si inima lui si-a reluat functiile. Cu toate astea, e conectat in continuare la aparate. Sotia lui, Simona Scrier, nu il paraseste nici macar o clipa si are grija de orice lucru. Este sprijinita de Mihaela Constantinescu, fosta sotie a artistului.

Monica Pop, ultimele informatii despre Mihai Constantinescu

„Am fost ieri (nr. joi) la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienţi. Curat, mirosea frumos, deşi sunt bolnavi grav, câţiva în comă. Bine îngrijiţi, muncă «la galere». Medici şi personal foarte competenţi şi dedicaţi. Fac tot ce e posibil. Uneori, e, alteori… Dar nu abandonează nici când consideră că şansele sunt minime. Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei”, a spus doctoriţa Monica Pop pe conturile sociale.

„Pe lângă faptul că Simona (Secrier – n.r.), draga, sensibila şi iubitoarea lui soţie, nu ar fi fost niciodată de acord, Legea nu permite aşa ceva în nici un caz. Nici deconectarea, nici eutanasia (moarte fără dureri – n.r.)! Sunt echivalente cu crima! Medicii au menirea de a da viaţă şi sănătate, nu de a o lua cu bună ştiinţă!”, mai spune Monica Pop.

Mara Banica, informatii noi despre Mihai Constantinescu: „Il chinuie mult. Mult prea mult”

Sotia, singura care il vede pe Mihai Constantinescu

Monica Pop, ultimele informatii despre Mihai Constantinescu! Medicul l-a vizitat la Floreasca
Monica Pop, ultimele informatii despre Mihai Constantinescu! Medicul l-a vizitat la Floreasca

„La Reanimare nu intră oricine. În afară de soţie, nu intră alte persoane, ca pacienţii să fie protejaţi de microbi. Eu sunt prietenă cu ei şi m-am dus inopinat. Am fost plăcut impresionată de ceea ce am văzut. Se ştie că eu am o privire critică. Dar am fost revoltată de speculaţiile ordinare şi am vorbit cu şefa de la Terapie Intensivă, prof. dr. Ioana Grinţescu şi cu medicul curant (cel care se ocupă direct de caz – n.r.), care pe lângă talent, pun suflet şi încearcă ultima şansă. Mihai nu e singur. La Terapie Intensivă sunt mai mulţi pacienţi şi sunt foarte bine îngrijiţi. Oamenii trebuie să ştie aceste lucruri, pentru că mulţi refuză să mai meargă la spital din cauza reportajelor negative de la tv.

Mihai Constantinescu nu mai are sanse sa isi revina. Specialistii au cele mai proaste vesti

Ori eu exact asta vreau, ca oamenii să meargă la spital să se trateze din timp, pentru a nu ajunge prea târziu. În afară de asta, nu mai suport reclamele mincinoase de la tv cu medicamente. Să se spună şi ce efecte negative au! Şi ce e «boală necruţătoare»? A, boală severă! Că omul s-ar putea arunca de la etaj… Eu am cancer la colon. Cancerul se tratează, trebuie însă să mergem la medic din timp, să facem investigaţii la timp. Sigur, se mai moare şi de cancer. Aţi văzut-o şi pe actriţa Edith Gonzales, bogată şi tot a murit de cancer! Înainte se murea de cancer 80%, acum procentul e de 20%. Nu se mai moare de cancer ca înainte. S-au făcut progrese serioase”, a spus Monica Pop pentru click.ro.

Mihai Constantinescu, metastaze in corp? Ultimele informatii de la spital sunt socante

Publicat: 12 Jul. 2019, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă