Mihai Constantinescu, metastaze in corp? Ultimele informatii de la spital sunt socante

Publicat: 18 iun. 2019, 19:30 Autor: D. C. Vedete

Medicii se chinuie de o luna sa il faca bine pe cantaret. Sotia lui refuza sa il deconecteze de la aparate si spera la o minune divina, ca la Cotabita.

Mihai Constantinescu, metastaze in corp? Conform ultimelor informatii aflate de jurnalistii de la Romania TV, starea lui nu e deloc buna. Informatiile au fost aflate de la cadrele medicale din Spitalul Floreasca. Conform lor, starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu nu e buna deloc.

Trupul artistului ar fi plin de metastaze. Conform sursei citate, starea lui se agraveaza. Recuperarea lui este acum ingreunata de catre metastazele pe care artistul le-ar avea in corp. Simona Scrieri, sotia lui Mihai Constantinescu, e disperata.

Mihai Constantinescu, metastaze in corp?

Aceasta a incercat sa il mute intr-o clinica de specialitate din Europa, dar medicii nu o lasa. Transportul artistului in starea delicata in care se afla ii poate pune si mai rau in pericol starea de sanatate. Asa ca aceasta si-a rugat prietenii sa doneze sange pentru sotul ei, lucru pe care 100 de oameni l-au facut marti, 18 iunie.

Ultima ora: Mihai Constantinescu, probleme cu respiratia! Ce se intampa cu indragitul artist la o luna de la internare

  • “Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România TV. Ce se intampla cu creierul lui Mihai Constantinescu! Medicii au cele mai PROASTE vesti pentru familie

Petre Geambasu nu a fost lasat sa doneze

Cantaretul si sotia lui au aparut dimineata la Spitalul Floreasca. Cei doi au vrut sa doneze sange pentru Mihai Constantinescu, dar nu s-au incadrat in limitele de varsta.

  • “Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă. Ne-am întâlnit cu Simona, ne-am luat în brațe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a mărturisit a declarat Petre Geambașu, conform digi24.ro.

Mihai Constantinescu, DECONECTAT de la aparate?! Informatii de ultima ora despre starea lui de sanatate

Publicat: 18 iun. 2019, 19:30 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×