Anastasia Lazariuc, prima reacție după moartea lui Mihai Constatinescu: ”Încă sunt în stare de șoc!”

Publicat: 01 Nov. 2019, 09:53 Vedete

Partenera de scenă a regretatului artist, vreme de mulți ani, Anastasia Lazariuc a mărturisit că este devastată de moartea colegului ei. 

 

Mihai Constatinescu a fost îngropat ieri, la cimitirul Ghencea din Capitală, după ce marți a murit în Spitalul Floreasca, acolo unde a stat internat vreme de aproape șase luni. Sute de oameni și-au luat rămas bun de la artist, iar cele două femei pe care le-a iubit atât de mult în viața asta, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, au plâns neîncetat la mormântul lui.

Anastasia Lazariuc, fosta lui parteneră de scenă, a fost la fel de afectată de această veste tristă.Anastasia Lazariuc despre Mihai Constantinescu

Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne… Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații… Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten… Încă sunt în stare de șoc”, a spus Anastasia Lazariuc, pentru click.ro.

Și în luna mai, atunci când Mihai Constantinescu se afla internat în urma infarctului suferit, Anastasia Lazariuc a reacționat. Chiar dacă nu a îndrăznit să meargă la spital, acolo unde se aflau zi şi noapte Simona Secrier, actuala soţie, şi Mihaela Constantinescu, fosta nevastă, Anastasia Lazariuc a trimis un sms pe telefonul interpretului cu speranţa că el îl va citi şi îşi va recăpăta forţele.

Simona Secrier a apucat să-și ia adio de la Mihai Constatinescu

Mihai Constatinescu, unul dintre cei mai iubiți artiști români, a încetat din viață, după mai multe complicații medicale care l-au ținut în spital în ultimele cinci luni. Ciao.ro a aflat un detaliu cutremurător despre ultimele clipe din viața artistului. Medicii au chemat-o de urgență, la spital, pe soția lui, Simona Secrier, iar aceasta, însoțită de nașa lor de cununie, a venit răvășită pentru a fi alături de el în ultimele momente din viață.

Soția cântărețului a izbucnit în plâns pe holul spitalului, așteptând un semn de la medici care să-i spună că s-a întâmplat o minune. Nu s-a întâmplat însă asta, iar doctorii au pregătit-o pentru ce e mai rău. Caiao.ro a surprins-o la scurt timp la cumpărături, unde împreună cu nașa lor, sprijinul ei în toată această suferință, au mers să-i cumpere haine pentru înmormântare, dintr-un mall, și toate cele creștinești, așteptând vestea morții lui cu o durere în suflet de nedescris. De asemenea, înainte de a părăsit spitalul, Simona Secrier s-a interesat și de un preot.

 

Publicat: 01 Nov. 2019, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă