Simona Secrier rememorează momentele pe care le petrecea cu Mihai Constantinescu. Artistul îi făcea zilnic surprize

Publicat: 08 Apr. 2021, 10:03 Vedete

Mihai Constantinescu și Simona Secrier au fost împreună aproape două decenii. Din nefericire moartea artistului a lăsat un gol imens în sufletul acesteia care nici acum nu și-a putut reveni.

Cântărețul s-a stins din viață în data de 29 octombrie 2019. Timp de cinci luni, artistul Mihai Constantinescu a stat în comă în Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Bărbatul a murit în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 73 de ani. El a fost transportat la spital în data de 13 mai 2019, după ce a fost găsit inconștient în casă de către soția sa. La peste un an de la moartea celebrului artist, Simona Secrier nu își revine din șoc. Rememorează momentele frumoase pe care le-a trăit alături de artist și chiar ea a mărturisit că nu exista zi în care să nu aibă parte de o surpriză din partea partenerului său.

„Nu prea îmi place să petrec, că îmbătrânesc. Dar ăsta e cursul vieţii. Încerc să fiu într-un echilibru şi să păstrez o armonie cu mine şi cei din jurul meu. Eu şi Mihai nu petreceam singuri niciodată, eram mereu cu prietenii. De obicei plecam din Bucureşti. Mergeam foarte des la Răşnov, ne plăcea acea zonă. Eram doar noi şi vreo 10-15 prieteni. El îmi făcea surprize în fiecare zi, nu trebuia să fie ziua mea ca să îmi cumpere un cadou. Îi plăcea să se plimbe foarte mult prin mall-uri. Avea gusturi foarte bune. Acum petrec singură, eu şi cu pisicuţa mea. Din cauza situaţiei nu mă pot vedea cu prietenii, dar am primit o sumedenie de mesaje. A trecut repede ziua că am tot vorbit la telefon. Îmi doresc să fiu sănătoasă, atât eu, cât şi familia mea şi prietenii mei”, a povestit Simona la Antena Stars.

Cum a fost momentul în care Mihai Constantinescu a murit

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort…groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar.

Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe”, a spus Marilena Adam.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 08 Apr. 2021, 10:03 Vedete
Pe aceeași temă