Simona Secrier, dezvăluiri cutremurătoare la un an de când Mihai Constantinescu a murit: „Mi-a spus ceva pe care prefer să-l țin doar pentru mine…”

Publicat: 28 Oct. 2020, 14:12 Vedete

S-a împlinit un an de când regretatul artist Mihai Constantinescu s-a stins, iar Simona Secrier suferă în continuare din cauza pierderii acestuia. Soția cântărețului a făcut totodată dezvăluiri tulburătoare despre perioada de singurătate pe care o trăiește.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier au fost împreună aproape două decenii. Din nefericire moartea artistului a lăsat un gol imens în sufletul acesteia care nici acum nu și-a putut reveni.

Așa cum se obișnuiește, la un an de la moartea artistului, Simona a făcut un parastas pe 24 octombrie, la care au participat nașii lor de cununie și mai mulți prieteni apropiați. De asemenea, aceta a povestit faptul că și-a visat soțuș de două ori în ultimul an, iar de fiecare dată, cântărețul a repetat gestul de a se închina, așa cum făcea și în fața publicului, după interpretarea unei melodii.

„Mi-a spus ceva pe care prefer să-l țin doar pentru mine. Va fi secretul pe care-l iau cu mine în mormânt. Dar celor care l-au iubit le spun că Mihai mi-a spus că e bine acolo unde e, adăugând doar atât !”. În tot acest an am fost, aproape zilnic, la mormântul său, din Cimitirul Militar Ghencea. Lumea mai trece și azi pe acolo și aprinde lumănări sau lasă acolo câte un disc de vinil cu melodiile sale”, a declarat Simona pentru playtech.ro.

Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort…groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar.

Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe”, a spus Marilena Adam.

Publicat: 28 Oct. 2020, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă