Mihai Constantinescu, nasul fetitei lui Keo! Misty: “”Pisi mic” o alinta pe Arya” – Exclusiv!

Publicat: 30 Oct. 2019, 15:08 Vedete

Mihai Constantinescu, nasul fetitei lui Keo si a Alexandrei Pavel, alias Misty, s-a stins din viata ieri, la varsta de 73 de ani.

Mihai Constantinescu, nasul fetitei lui Keo si a Alexandrei Pavel, alias Misty, s-a stins din viata ieri, la varsta de 73 de ani, in spital, unde fusese internat din luna mai, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator.

Atat Keo, cat si Misty sunt in stare de soc de cand Simona, sotia lui Mihai Constantinescu, le-a confirmat ca regretatul artist s-a stins. Cei patru aveau o relatie apropiata, asta pentru ca Mihai Constantinescu le-a botezat pe fetita, pe micuta Arya, in varsta de aproape 2 ani.

Mihai Constantinescu, nasul fetitei lui Keo si a Alexandrei Pavel, alias Misty

“Nu am vrut si nu am putut sa credem pana nu ne-a confirmat Simona. Am sperat, toti, ca isi va reveni…Cum il cunoastem noi pe Mihai, atat de pozitiv, optimist si puternic… a luptat atat de multe luni pentru viata lui, iar acest lucru ne-a facut si pe noi sa speram la un miracol. Mihai si-a dorit enorm sa fie nasul fetitei noastre, iar noi am fost mai mult decat bucurosi. Regret enorm insa si ma doare sufletul ca Arya nu a avut suficient timp, nu a avut sansa de a-si cunoaste nasul macar pe jumatate cat am avut eu placerea si onoarea…

Misty: “Mihai o alinta pe Arya… “Pisi mic” ”

“Pisi mic”, (asa cum ii spunea Mihai, Aryei) l-ar fi adorat si ea. Un om cum rar intalnesti in viata, un extraterestru in cel mai frumos si minunat sens al cuvantului, un artist adevarat si un prieten minunat… Este dureros de trist pentru noi cei din familie, iar gandurile si atentia noastra, acum, se indreapta catre Simona, care a fost langa Mihai clipa de clipa, de o viata intreaga, iar pentru ea, este sfarsitul intregii ei lumi, in aceste momente. Vrem din suflet ca ea sa stie, ca nu a ramas singura… Iar pe Mihai nu il vom uita niciodata! Sper ca sufletul lui si-a gasit linistea, acolo undeva Sus…”, a declarat Misty pentru ciao.ro.

Publicat: 30 Oct. 2019, 15:08 Vedete
Pe aceeași temă