ULTIMA ORA! Vestea care a socat Romania: „A murit Mihai Constantinescu!”. Prima reactie a sotiei

Publicat: 27 Sep. 2019, 11:48 News 1
ULTIMA ORA! Vestea care a socat Romania: „A murit Mihai Constantinescu!”. Prima reactie a sotiei

"În urmă cu puțin timp, Mihai Constantinescu a murit. Artistul era internat de câteva luni în spital, în comă indusă, după ce a suferit un grav stop cardio-respirator.", asa suna anuntul care a pus Romania pe jar.

Sotia celebrului cantaret a negat  faptul ca artistul ar fi plecat dintre noi.
Mihai Constantinescu este internat în continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sănătate este „staționară”, nefiind înregistrată nicio evoluție, sustine sotia sa.  
Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator
În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.
Publicat: 27 Sep. 2019, 11:48 News 1
Pe aceeași temă