Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Dezvaluiri cutremuratoare: „Era jale langa Mihai, pe langa pat”

Publicat: 30 oct. 2019, 11:49 Autor: Loredana Ciao.ro
Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Dezvaluiri cutremuratoare: Era jale langa Mihai, pe langa pat

Mihai Constantinescu a murit marți seara, la spitalul Floreasca, unde era internat de aproximativ cinci luni. Artistul suferise în mai un stop cardio respirator.

Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit. Ce au facut asistentele de la Floreasca atunci cand Mihai Constantinescu a murit. Marilena Adam, nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu și a Simonei Secrier, a vorbit în cadrul emisiunii „Agenția VIP” despre ultimele clipe de viață ale artistului, dar și despre momentul în care acesta a fost declarat decedat de medicii de la spitalul Floreasca.

Cum a fost momentul in care Mihai Constantinescu a murit

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort…groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar.

Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe”, a spus Marilena Adam, potrivit spynews.ro.

Publicat: 30 oct. 2019, 11:49 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă
×