Anastasia Lazariuc plânge încontinuu după Mihai Constantinescu: „A suferit foarte mult”

Publicat: 02 Nov. 2019, 09:49 Vedete

Vestea morții lui Mihai Constantinescu a zduguit întregul showbiz, fiindcă era un artist extrem de iubit.

Anastasia Lazariuc plânge încontinuu. Cântăreața, care i-a fost bună prietenă timp de mulți ani, este la pământ acum și încă nu-și poate reveni după moartea artistului.

„Sunt șocată! Încă nu îmi vine să cred! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar sufletul lui să-și găsească liniștea, pentru că a suferit foarte mult. Ce pot să mai spun? Regrete eterne… Mihai Constantinescu a lăsat în urmă multe creații…

Anastasia Lazariuc plânge încontinuu

Anastasia Lazariuc plânge încontinuu

Am avut multe concerte împreună și a fost foarte iubit de oameni. Îmi pare rău că nu mai este printre noi. A fost un coleg bun, un prieten… Încă sunt în stare de șoc”, a spus Anastasia Lazariuc pentru click.ro.

În anii ’90, Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu au format un cuplu pe scenă, fiind îndrăgiți de întreaga țara. În decursul anilor au apărut multe zvonuri conform cărora Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu ar fi avut și o relație amoroasă, acesta fiind și motivul pentru care s-ar fi destrămat mariajul artistului cu Mihaela Constantinescu.

Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu viata la 73 de ani

Cântărețul Mihai Constantinescu s-a stins din viață, după cinci luni în care medicii au încercat din răsputeri să-l repună pe picioare. Artistul a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă, în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient, de către soția sa, în propria locuință.

Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare. Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă. Soția cântărețului a izbucnit în plâns pe holul spitalului, așteptând un semn de la medici care să-i spună că s-a întâmplat o minune. Nu s-a întâmplat însă asta, iar doctorii au pregătit-o pentru ce e mai rău.

Ciao.ro a surprins-o la scurt timp la cumpărături, unde împreună cu nașa lor, sprijinul ei în toată această suferință, au mers să-i cumpere haine pentru înmormântare, dintr-un mall, și toate cele creștinești, așteptând vestea morții lui cu o durere în suflet de nedescris.

Cine a fost Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a fost un cântăreț român de muzică ușoară. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».

Mihai Constantinescu mai cânta cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări sunt făcute la solicitarea lui Titus Munteanu din repertoriul francez. Titus Munteanu îl remarcă la una din audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu.

Mihai Constantinescu face parte din trio-ul lansat de Titus Munteanu din care mai fac parte Olimpia Panciu și Marius Țeicu. În anul 1999 editează în format single «Iubiți și câinii vagabonzi» În anul 2003, unul din albumele de pe dublul CD al Anastasiei Lazariuc cuprinde piese scrise de Mihai Constantinescu.

A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din V.Europei. În 2002, luna mai, primește Diploma de Onoare în cadrul Galei Muzicii Ușoare «O zi printre stele» din partea Ministerului Culturii și Cultelor. În 2002, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România îi editează un caiet de cântece selectate din șlagărele lansate în trei decenii.

Publicat: 02 Nov. 2019, 09:49 Vedete
Pe aceeași temă