Cum arată femeia care se culcă cu 200 de bărbați pe săptămână! ”Instagram este loc de joacă, plin de tentații”

Publicat: 01 Nov. 2019, 15:16 Life
Cum arată femeia care se culcă cu 200 de bărbați pe săptămână! ”Instagram este loc de joacă, plin de tentații”

O tânără de 30 de ani a dezvăluit cum a ajuns dependentă de sex din cauza ”tentațiilor” de pe Instagram! Laurie Jade Woodruff a recunoscut că se culcă cu circa 200 de bărbați pe săptămână, pe care îi cunoaște pe această platformă de socializare. 

 

 

Instagram este loc de joacă plin de tentații”, a mărturisit Laurie.

”Am fost obsedată să întrețin relații intime cu necunoscuți, iar rețelele sociale mi-a alimentat această dorință. Ieșirile în bar ori aplicațiile de dating sunt inutile, e mult mai simplu să folosești rețelele sociale. Instagram m-a ajutat să găsesc bărbați cu care să fac amor”, a mai povestit femeia, potrivit The Sun.

De asemenea, ea a dezvăluit că a întreținut relații intime cu 100-200 de bărbați, ea ajungând să facă amor cu doi sau trei bărbați pe săptămână.

”Să găsesc bărbați cu care să fac sex era foarte simplu. Tot ce trebuia să fac era să pozez sexy, în lenjerie intimă și să fac publice imaginile. Primeam numeroase mesaje și complimente din partea multor bărbați, bărbați pe care nu-i întâlnisem niciodată.”, a mai povestit Laurie, care este acum terapeut.

Laurie și-a dat, însă, seama că aventurile nu-i aduceau decât bucurie de moment, așa că s-a înscris în cadrul unui program pentru a-și trata dependența de sex. Astfel, ea s-a întâlnit cu alți oameni dependenți de amor și a primit suport pentru a depăși drama din viața ei. Șase luni a fost singură. Nu i-a fost deloc ușor, însă acum a început o relație nouă și se simte fericită. Ba mai mult, a învățat să se bucure și de momentele petrecute cu fiul ei.

Publicat: 01 Nov. 2019, 15:16 Life
Pe aceeași temă