Cum fac amor indienii. Ce se întâmplă în budoarele lor te va uimi

Publicat: 05 sept. 2020, 11:40 Autor: Elena Life

Sexul este un subiect tabu pentru multe dintre popoarele lumii, India nefăcând excepție de la această ”regulă”. Dacă în Europa sau SUA ”tradiția” spune că bărbații încearcă să cucerească femeile, ei bine, se pare că în India se schimbă puțin situația.

Bărbaţii din India fac sex mai puţin de o dată pe săptămână şi au, în medie, numai două partenere sexuale de-a lungul vieţii, arată un studiu citat de Telegraph.

Studiul, realizat pe 50.000 de oameni din 30 de ţări, mai arată că indiencele au trei parteneri sexuali de-a lungul vieţii, cu şapte mai puţini decât femeile din Marea Britanie, SUA şi Australia, care au, în medie, câte nouă parteneri.

Indienii fac mai puţin sex deoarece în India familiile locuiesc împreună

Editorul Men’s Health, revista care a realizat studiul, spune că indienii fac mai puţin sex deoarece în India familiile locuiesc împreună, iar sexul în afara căsătoriei este considerat tabu.

Frustrarea sexuală a indienilor, care reiese din studiu, ar putea explica numărul mare de violuri din India, scrie realitatea.net. Pe de altă parte, studiul a mai relevat că indiencele sunt de şase ori mai dispuse să facă sex într-un taxi decât americancele. Acest lucru se explică tot prin faptul că familiile din India locuiesc împreună, iar femeile tinere tind de multe ori să facă sex în afara casei.

Studiul este criticat de o activistă indiană, care susţine că 50% dintre indieni se căsătoresc până la vârsta de 18 ani, prin urmare nu duc lipsă de sex.

Citeşte şi: Cum fac sex unguroaicele. E de necrezut ce le fac bărbaţilor! Te va şoca

Publicat: 05 sept. 2020, 11:40 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Tags:
Pe aceeași temă
×