Cum arată Iulia Vântur transformată în Zeița Soarelui!

Publicat: 21 iun. 2021, 13:08 Autor: Dora Bazavan Vedete

Salman Khan a ratat ocazia să o vadă pe Iulia Vântur transformată “pe viu” în în Zeița Soarelui! Și asta pentru că evenimentul a avut loc la București.

Iulia Vântur a lucrat cu echipa ei preferată și s-a simțit de minune atunci când a fost “încoronată” ca Zeiță!

Astfel, pe 21 iunie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Soarelui, Iulia Vântur a acceptat invitația echipei proiectului ”Transformări radicale by Jovsky Studio” de a intra în rolul Zeiței Soarelui. O mare iubitoare de soare și de cer senin, Iulia Vântur, vedeta din România care a bătut recorduri impresionante în India cu vocea ei, a răspuns cu entuziasm invitației comune a hair-stylistului Adrian Perjovschi, stilistei Eniko Szanto, fotografului The Storyalist, make-up artistului Andra Manea de a sărbători solstițiul de vară, ce marchează începutul verii astronomice, printr-un shooting special într-o locație cât mai aproape de cer, la etajul 21 al hotelului cel mai înalt de la KM 0 al Bucureștiului.

”Fără soare, fără lumină nu există viață. Eu sunt dependentă de soare, mă încarc cu energie, cu o stare de bine când văd soarele. Soarele vindecă, înseamnă  speranță și lumină, iar după această pandemie, după atâția nori grei, care ne-au ținut în case, apariția soarelui este exact ceea ce aveam nevoie. Mă bucur că echipa mea minunată a ales să mă identifice cu “zeița soarelui”, m-am simțit luminoasă, plină de energie pozitivă. M-am lăsat cu încredere, pe mâna echipei proiectului de transformări, coordonate de hair stylistul Adrian Perjovschi, cu care lucrez de la începutul carierei mele, a fost o experiență de aur. Sper să vă aducă și vouă o stare de bine!”, a mărturisit Iulia Vântur după 8 ore de joacă de-a soarele în apartamentele hotelului cu cea mai frumoasă priveliște urbană, în care s-au cazat de-a lungul vremii personalități precum Lenny Kravitz, Patricia Kaas, Luciano Pavarotti, Joe Cocker, Jose Carreras Bill Gates sau Regina Sofia a Spaniei.

Ce spune hair-stylistul de top, Adrian Perjovschi, despre Zeița Soarelui întruchipată de Iulia Vântur? ”Am ales pentru Iulia o coafură cât mai curată și simplă, cu waves-uri largi, pentru că așa aveau zeițele părul, pe jumătate prins și lăsat desfăcut pe spate. Accentul coafurii a fost dat de coroana fabuloasă creată special pentru ea la care am adăugat în partea de sus a părului reflexe aurii și curgătoare din vopsea. Iulia este o femeie foarte frumoasă și parcă făcută să fie Zeiță, așa că personajul s-a conturat foarte natural și fiecare element a completat întregul ansamblu de aur”.

Publicat: 21 iun. 2021, 13:08 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă