EXCLUSIV | Emilian și-a recuperat permisul + Cum a fost la examen: „Mă stresează mult traficul din București!”

Publicat: 27 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Emilian este fericit și inspirat! Artistul din noul val și-a recuperat permisul după ce l-a avut o bună perioad ă de timp suspendat și se simte mult mai responsabil acum. Chiar dacă este chipeș și talentat, Emilian nu are încă o relație stabilă pentru că nu și-a găsit încă fata sau domnișoara care să se ridice la standardele lui și să îl facă fericit.

Ţi-ai recuperat permisul?

Da, am fost să dau și examen.

Adică e fericirea maximă, nu?

Nu am dus lipsa lui. Mie mi se pare tare să mergi pe jos.

Ai fost mai relaxat?

Da, mi-am dat seama că n-am foarte mult timp să ajung dintr-o parte în alta, înseamnă că trebuie să fac mai puține lucruri și atunci îmi luam o marjă de eroare mult mai mare, de jumătate de oră, trei sferuri de oră, și nu îți mai încap atât de multe lucruri pe zi, în loc să faci 7, faci 3 lucruri pe zi. Și eram mai relaxat. Pe mine mă și stresează mult traficul din București.

Emilian și-a recuperat permisul + Cum a fost la examen

Cum a fost la examen?

A fost mai simplu decât credeam, m-am pregătit, am zis mi-au luat ăștia permisul 3 luni cum pot să fac să-l recuperez mai repede. Eu n-am mai avut permisul suspendat până acum, decât acum 10 ani când eram puști și i-am dat și eu un pic mai tare, că mă credeam șmecher.

Deci o să fii mai precaut de acum încolo, mă gândesc!

Da, o să fiu mai precaut. În apărarea mea, trebuie să spun că închiriasem o altă mașină. Nu a mea, bineînțeles, că am un Ford Fiesta, vai, de capul lui. O mașină de asta de tuns iarba mai mult decât de mea.

Și nu ai zis tu că nu te gândești să o schimbi?

Nu mă gândesc să o schimb, eu sunt foarte fericit cu ea. Bine, cam începe să pice, adică aș vrea să o schimb, dar nu sunt genul care să investesc foarte mulți bani în chestii de astea, în, nu știu, mașini sau lucruri de genul. Și, spun în apărarea mea, închiriasem o mașină ca să mă duc în concert, să aibă și dansatoarele și DJ-ul meu un anumit confort. Și bineînțeles că mașina aia fiind nouă și cum era, ai pișcat pedala un pic, a zburat.

Am observat că scoți piesă după piesă!

Vedeți ceva, acum, în mod special, doamnelor, domnișoarelor, în luna aceasta? Adică, cumva, încerc să fac așa, o punte, cum ar veni. Am zis că o să lansez câte o piesă pe lună, cam ăsta e planul de care vreau să mă țin.
Am lansat de curând o piesă care se numește „În brațele tale” și care este pentru doamne, domnișoare, pentru oricine. Merge foarte bine, lejer, dacă vreți să ascultați ceva de dragoste, frumos, „În brațele tale”.

Dar „În brațele tale”, că știam, deci, ultima dată când am vorbit, cred că înainte de Crăciun, erai single sau….?

Da, da, e la fel de, „it’s complicated”, e la fel de incertă situația.

Am înțeles, mulțumim frumos, sperăm să-ți găsești jumătatea, cum se zice, anul acesta, și să fie cu hit-uri, multe.

Doamne ajută! Mersi!

Publicat: 27 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×