Dinu Maxer și Magdalena Chihaia și-au început relația în luna iunie în Dubai! “Am plecat ca prieteni și ne-am întors iubiți…”

Publicat: 07 sept. 2023, 12:02 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dinu Maxer și-a dat pe față relația cu noua lui iubită, frumoasa brunetă  Magdalena Chihaia, cu care se iubește din luna iunie a acestui an.

Cei doi îndrăgostiți au povestit despre relația lor în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV, chiar în prima ediție din noul sezon.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia și-au început relația în luna iunie în Dubai

Amândoi emoționați și cu zâmbetul pe buze, extrem de senzuali în timpul bachatei pe care au dansat-o în platou, atât Dinu Maxer cât și Magdalena Chihaia au vorbit despre începuturile relației lor și despre faptul că au început tatonările și s-au îndrăgostit într-o vacanță petrecută în Dubai, acolo unde noua lui iubită l-a invitat.

“Noi ne-am cunoscut la un eveniment unde Dinu a venit împreună cu bunul nostru prieten comun, Florin Burescu, și am făcut cunoștință. Eu nu știam că Florin vine cu Dinu, eu am fost fan Axxa toată adolescența. Eu nu am știut că el a văzut personajul meu de la iUmor”, a mărturisit la Exclusiv VIP Magdalena Chihaia.

Dinu Maxer spune că întâlnirea cu Magdalena a fost pentru el un…șoc.

“A fost un șoc pentru mine să cunosc o femeie care este oglinda mea ca și caracter. Nu numai că nu fumează nici nu suportă, este totul un consens care m-a speriat”, a spus Dinu.

Noua iubită îi seamănă din toate punctele de vedere

Artistul i-a mărturisit lui Cristi Brancu faptul că Magdalena i-a fost mai întâi pansament pentru suflet iar mai apoi i-a devenit iubită.

“După ce am ieșit eu din relația respectivă, Magdalena a avut grijă de sufletul meu foarte subtil, m-a luat și m-a invitat în lumea salsa, o lume nouă pentru mine care m-a fascinat! Eu eram a doua oară lovit și nu am mai fost deschis unei relații și am intrat cu ochii închiși. Mi-a plăcut atmosfera, era ușor un Dirty dancing 2.”

Au trăit o vară incendiară

Cei doi îndrăgostiți au mai povestit la Exclusiv VIP că au petrecut o vară incendiară în doi, vară în care și-au consolidat relația, Dinu luând-o practic cu el pe litoral pe iubita sa și complotând ca aceasta să facă parte din proiectele sale de la mare.

“Scânteia s-a întâmplat în Dubai unde noi am hotărât să mergem pentru zona salsa, pe care noi nu o văzusem niciodată, Magdalena fiind rezidentă acolo. Pe 11 iunie, în momentul în care ne-am dus în Dubai, mirajul Dubaiului ne-a făcut să ne vedem cu alți ochi. Am plecat ca prieteni și ne-am întors ca iubiți…”, a mărturisit Magdalena Chihaia. Iar atunci când a fost întrebat de ce nu și-au făcut publică relația, Dinu Maxer și-a completat iubita:

“Am vrut să vedem dacă mirajul din Dubai va ține mai departe și vroiam să văd dacă chiar ne înțelegem și suntem compatibili și în România! Am venit din Dubai, au fost evenimente mondene la care nu puteam apărea împreună, Magdalena se ducea mai devreme, eu mai târziu. Adi, colegul meu din trupa Axxa, este chiar fostul ei naș de cununie. Nașul s-a prins dinainte!

“Am plecat ca prieteni și ne-am întors iubiți…”

Mergeam la evenimente, făceam poze sau nu împreună, încercam să nu ne afișăm… A venit vara care a adus pentru mine un contract în Mamaia, iar unul dintre contracte a inclus-o și pe Magda. Am făcut o echipă și nu numai noi doi și cu Andreas!”,  a mai adăugat Dinu Maxer care a petrecut vara cu iubita lui la mare timp în care aceasta i-a cunoscut și pe cei doi copii pe care Dinu Maxer îi are din căsătoria cu Deea, fosta lui soție, care și-a refăcut prima viața în brațele iubitului său, Robert Drilea.

“Eu și cu Andreas ne înțelegem foarte bine!”, a spus noua iubită a lui Dinu Maxer în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

“Este prima relație publică pe care Magdalena o are la 7 ani de la divorțul ei”, a mai spus, foarte încântat, Dinu Maxer.

Așa cum Ciao.ro a menționat într-un articol de acum o lună, Magdalena Chihaia, noua iubită a lui Dinu Maxer este actriță și foarte cunoscută în lumea salsa, participând la diverse evenimente de gen și festivaluri de salsa.

Publicat: 07 sept. 2023, 12:02 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă