Dinu Maxer lucrează împreună cu nouă iubita pe litoral! Îndrăgostiții bat împreună toate cluburile de la mare!

Publicat: 15 aug. 2023, 13:18 Autor: Dora Bazavan Vedete

Nu mai este niciun dubiu că Dinu Maxer nu și-a găsit pe cineva. Din contră, artistul a dat de bănuit că este deja într-o relație din ce în ce mai serioasă după ce a postat pe contul său de Instagram o poză realizată la ceas de seară, cu o domnișoară brunetă, care se vede dintr-o parte, la care a adăugat comentariul: “În pași de dans…”. În același timp cu Maxer, aceeași poză cu el și femeia brunetă a apărut pe contul de Instagram al Magdalenei Chihaia, cu același comentariu. Totul este tras la indigo așa că nu mai există loc de interpretări.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia sunt împreună și asta se întâmplă de ceva timp încoace, nu doar de când au descoperit cârcotașii.

Dinu Maxer lucrează împreună cu nouă iubita pe litoral!

Din surse sigure am aflat că Dinu Maxer și noua femeie din viața lui sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Prietenii spun că se înțeleg foarte bine,  se distrează teribil și bat cluburile de pe litoral în lung și-n lat, au fost ba în Luv, ba în Loft, ba la Nuba, dar și în Vama Veche la Salsa Week, organizată de Wilmark, acolo unde frumoasa sa parteneră a fost o prezență de excepție și chiar prezentatoare, fiind o apariție foarte bine ancorată în lumea iubitorilor de salsa.

În plus, cei doi îmbină plăcerea cu munca pentru că deja lucrează împreună și pe litoralul românesc, poate, cine știe, în curând și în afara țării.  Este foarte probabil ca femeia cu care Dinu Maxer este acum să îl fi însoțit și la festivalul de salsa din Dubai, pentru că și acolo artistul de la Axxa era foarte cochet și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iar având în vedere pozele cu ei doi din deșert în pas de dans, nu ar mai exista niciun dubiu.

Îndrăgostiții bat împreună toate cluburile de la mare!

Magdalena Chihaia, actuala iubită a lui Dinu Maxer, nu este nici ea deloc străină de lumea spectacolului. Pe lângă faptul că este prezentatoare de evenimente și dansează frumos, Magdalena Chihaia este actrițaă la Teatrul Elisabeta în piesa “Crimă la cină” și dublă finalistă la iUmor, acolo unde a interpretat personajul Sora Magdalena, pe care l-a făcut de altfel și la Salsa Week din Vama Veche, spre amuzamentul celor prezenți la festivalul de dans.

Publicat: 15 aug. 2023, 13:18 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×