Ce o leagă pe Denise Rifai de Deniz Pinar, actrița din noul serial fenomen”Secrete de familie” de la Kanal D

Publicat: 31 aug. 2023, 11:36 Autor: Dora Bazavan Vedete

De ieri seară, începând cu ora 20.00, telespectatorii Kanal D au putut urmari premiera mult asteptatului serial „Secrete de familie”, iar Denise Rifai este deja admiratoare a producției, mai ales că a intrat deja în atmosfera poveștii, la avanpremiera primului episod. 

Îmbinând o intrigă complexă și profundă, ce abordează subiecte precum adevărul, dragostea, familia și alegerile dificile, acest nou serial se anunță a fi una dintre cele mai impresionante producții ale toamnei.

Ce o leagă pe Denise Rifai de Deniz Pinar

Serialul „Secrete de familie” va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, în distribuția sa fiind doi actori remarcabili din Turcia, deja familiarizați publicului român: Pinar Deniz și Kaan Urgancıoğlu.

Cei doi îndrăgiți actori și-au dorit să transmită, în premieră,  un mesaj publicului din România.

 „Salutări, Kanal D România! Sunt foarte fericită că vom fi oaspeți în casele dumneavoastră! Sper să urmăriți cu plăcere serialul nostru. Vă urez vizionare plăcută!”, a declarat entuziasmată Pinar Deniz.

„Salutări telespectatorilor postului Kanal D România! În curând, va fi difuzat pentru dumneavoastră serialul nostru, ,  sper să urmăriți cu drag și cu plăcere serialul nostru cu episoade care mai de care mai palpitante, cu tema căutării dreptății în familie și în societate. Cu drag!”, a transmis și Kaan Urgancioğlu publicului român.

Într-un eveniment special de avanpremieră dedicat serialului, ce va debuta în această seară la Kanal D, Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „40 de întrebări”, a făcut o declarație surprinzătoare legată de numele său și de actrița principală din serial, Deniz Pinar.

În limba turcă, numele meu este Deniz

„Actrița principală din serialul și cu mine împărtășim nu doar numele, ci și dragostea pentru adevar, a spus Denise Rifai. În limba turcă, numele meu este Deniz, nume pe care și frumoasa actriță îl poartă cu mândrie”, continuă aceasta.

Serialul „Secrete de familie”, semnat de casa de producție responsabilă și pentru succesul mondial „Dragoste Infinită”, difuzat de asemenea la Kanal D, se anunță a fi un nou triumf. Cu episoade pline de suspans și personaje complexe, serialul promite să ofere publicului român o experiență de neuitat.

Aventura începe odată cu avocata Ceylin Erguvan (interpretată de Pinar Deniz) și procurorul Îlgaz Kaya (interpretat de Kaan Urgancıoğlu), doi profesioniști care împărtășesc aceeași pasiune, lupta pentru dreptate. Cu toate că urmăresc același scop nobil, cei doi abordează lupta pentru adevăr prin metode diferite: Îlgaz respectă regulile cu strictețe, în timp ce Ceylin este pregătită să încalce orice limită pentru a scoate la lumină adevărul.  Această abordare diferita conduce la conflicte profesionale, dar și la o colaborare neașteptată într-un caz de crimă extrem de complex.

Publicat: 31 aug. 2023, 11:36 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×