EXCLUSIV | Denise Rifai, prezentatoarea “40 de întrebări”: “Nu mi s-a întâmplat ca cineva să…” – Care este cel mai mare vis al vedetei Kanal D!

Publicat: 20 oct. 2022, 19:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări”, de la Kanal D, vorbește despre secretul edițiilor sale de succes de până acum!

Despre cum îi convinge pe invitați vină în platoul ei și spună povestea sau răspundă la întrebări incomode, sau despre cum e atmosfera în platou în timpul fimarilor, vedeta Kanal D, ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO.

Denise Rifai a vorbit și despre ce pasiuni are, ce face în timpul liber, dar și care este cea mai arzătoare dorință a sa.

Denise Rifai, despre “40 de întrebări”: „Este complicat pentru că…”

Ce momente ți se par cele mai dificile din organizarea fiecărei ediții 40 de întrebări cu Denise Rifai? Cum îți alegi invitații?

Toată emisia este o provocare continuă, dar îmi place enorm acest lucru. Interacțiunea cu invitații presupune întrebări care îi poartă pe aceștia prin toată viața lor profesională și privată, astfel încât cei din fața micului ecran -l poată decripta pe cel din fața lor și -l cunoască mai bine, -l descopere.

Este complicat pentru , știi, sunt situații în care se creează o chimie frumoasă între mine și invitat și sunt alte momente în care lucrurile nu funcționează chiar așa cum estimăm. Este o emisiune care necesită foarte, foarte multă atenție, o documentare minuțioasă. De asemenea, e o emisiune foarte vie și plină de emoție, un carusel de stări, amintiri ale celui aflat în fața mea.

Invitații de la 40 de întrebări sunt personalități din diferite domenii, pe care ne dorim îi dezvăluim publicului, ne dorim aflăm adevărul despre ei.

Au fost invitați care au refuzat apariția în emisiune? Fără a nominaliza pe cineva, cum au motivat acest refuz?

Denise Rifai, despre sezonul 3 al emisiunii “40 de întrebări”: „Am treabă multă în acest an”

Nu mi s-a întâmplat ca cineva refuze vină în emisiune. De regulă când sun, oamenii primesc cu drag invitația în platoul nostru de la “40 de întrebări”. Și le mulțumesc pentru faptul au încredere în mine și au această dorință de a veni în fața publicului și a ne vorbi despre viața lor, deciziile lor în anumite momente, chiar dacă au fost bune sau rele.

Ne dorim ca telespectatorii își poată face o imagine cât mai aproape de adevăr despre invitații noștri.

Cum te regăsim în noul sezon al emisiunii? La ce să ne așteptăm?

Sunt foarte bucuroasă am ajuns la cel de-al treilea sezon și emisiunea este atât de apreciată! Înseamnă este loc, România mai are multe personalități ce trebuie aduse pe micile ecrane, așa eu am treabă multă în acest an (zâmbește – n.r.).

Cu siguranță, telespectatorii noștri vor avea de descoperit în continuare povești interesante de viață; noi ne dorim le aducem în continuare o experiență premium pe micul ecran.

Ce face Denise Rifai când nu este în platoul „40 de întrebări

Cum este Denise Rifai dincolo de micul ecran, de moderatorul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Sunt același om pe care oamenii îl văd și la televizor. Între mine ca om și jurnalistul Denise Rifai pe care îl văd la telespectatorii acasă nu există diferență. Sunt un om corect, luptător, optimist. Cred totuși în viața reală sunt puțin mai vulcanică.

Și am învățat la „40 de întrebări fiu, cumva, mai tolerantă, mai temperată.

Ce pasiuni ai și cum reușești să le întreții?

Îmi place mult plimb în aer liber, petrec timp cu prietenii, beau o cafea, ascult muzică.

Ce te bucură, ce te face fericită?

Mă bucur când îmi cumpăr ceva ce mie îmi place foarte mult. bucură o seară perfectă cu prietenii mei. Sunt lucruri total diferite care îmi provoacă niște stări foarte faine. O ora de vorbă cu cineva drag, care te înțelege sau pe care poți -l ajuți este la fel de minunată atunci când îți cumperi ceva ce îți dorești.

Denise Rifai: „Visul meu este îmi întemeiez o familie a mea”

Ești o femeie împlinită, din toate punctele de vedere. Care este cel mai mare vis al lui Denise Rifai?

Visul meu este îmi întemeiez o familie a mea. Lucrurile nu sunt simple și nu se întâmplă doar așa pentru vrem noi se întâmple. Este nevoie apară un partener cu care te poți armoniza întru totul și alături de care poți construi o casă, o familie. Asta îmi doresc foarte mult.

Publicat: 20 oct. 2022, 19:25 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×