EXCLUSIV | Denise Rifai, dezvăluiri din culisele Kanal D: “Am niște invitați care fug de această emisiune”

Publicat: 24 nov. 2022, 18:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Denise Rifai, dezvăluiri din culisele Kanal D. Denise Rifai și emisiunea ei, “40 de întrebări”, au fost premiate recent la Gala TV Mania. Prezentatoarea Kanal D spune că atât ea, cât și echipa ei depun eforturi mari ca show-ul să ajungă în inimile cât mai mulți telespectatori.

Nume renumite s-au perindat prin platoul “40 de întrebări” de la Kanal D, de-a lungul timpului. Dacă unii acceptă imediat invitația vedetei Denise Rifai și răspund întrebărilor ei, fie ele “roșiisau nu, alții încă evită vină la celebra emisiune, după cum ne-a dezvăluit recent într-un interviu exclusiv.

Denise Rifai, despre “40 de întrebări”: „Este onorant să primești un astfel de premiu într-o linie de emisiuni atât de înalte din punct de vedere calitativ”

Un nou premiu. Felicitări!

Mă bucur mult ca publicul iubește emisiunea și că mă votează. Este super impresionant să primești un astfel de premiu, chiar dacă mai am încă niște invitați care aleg să fugă de această emisiune și de cele 40 de întrebări ale mele, este onorant să primești un astfel de premiu într-o linie de emisiuni atât de înalte din punct de vedere calitativ.

Denise Rifai, dezvăluiri din culisele Kanal D

Se apropie sărbătorile. Ce planuri ai?

Sincer, nu m-am gândit. Nici nu știu când o să-mi iau liber. Nu știu exact perioada în care voi fi liberă de sărbători. Dar trebuie să spun că eu la Kanal D am învățat că pot să fiu liberă și de Crăciun, și de Revelion, și de Paște, și de 1 Mai. Pentru că toată viața mea de știri de zi, politice, nu am avut niciodată atât de mult timp liber. Viața de jurnalist este asemenea unui medic: de gardă tot timpul. Noi suntem de gardă tot timpul și în slujba publicului nostru. Gardienii statului român (râde – n.r.).

Denise Rifai: „Viața de jurnalist este asemenea unui medic: de gardă tot timpul”

Practic nu ți-ai făcut planuri de sărbători pentru că n-ai știut când și dacă ești liberă?

Nu-mi plac planurile.

În cabina ta există vreun obiect personal la care ții, care nu poate lipsi de acolo? Poate un obiect norocos?

Parfumul, atât. Nu am altfel de obiecte, talisman, nu există așa ceva. Eu sunt talismanul muncitor.

Ce planuri ai pentru anul viitor?

Din punct de vedere profesional îmi doresc atât de mult să reușesc să mă mențin la acest nivel, din punct de vedere al feedback-ului pe care-l primesc de la public, să-I mulțumesc în continuare… îmi doresc mai mult, dar… măcar să fim aici și să nu-mi dezamăgesc publicul, să-I bucurăm în continuare.

Denise Rifai, planuri pentru 2023

Și pe plan personal?

Să fiu sănătoasă și să-i am pe toți cei importanți pentru mine sănătoși. Și, știi cumva… nu-mi vine să cred că am terminat cu măștile, cu toata nebunia pe care a presupus-o pandemia, încă nu-mi vine să cred că trăim partea aceasta a doua, post pandemie. Doamne ajută!

Am învățat în această perioadă atât de ciudată, că sănătatea este cea mai importantă, mai importantă decât toate.

Publicat: 24 nov. 2022, 18:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă