EXCLUSIV | Denise Rifai, dezvăluiri despre noul sezon “40 de întrebări”! Ce îi spun oamenii care o opresc pe stradă: “Foarte puține sunt cazurile respective”

Publicat: 09 sept. 2023, 16:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Denise Rifai, dezvăluiri despre noul sezon “40 de întrebări”, de la Kanal D!

Denise Rifai, dezvăluiri despre noul sezon “40 de întrebări”, de la Kanal D! Prezentatoarea tv spune publicul va avea parte de multe surprize în această toamnă! Cu atât mai mult cu cât, vedeta tv a muncit aproape țoață vara. Vacanța a fost extrem de scurtă, aproximativ două săptămâni, după cum ne-a spus recent la evenimentul de lansare al noului serial de la Kanal D, “Secrete de familie”, ce poate fi urmărit săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00. 

Denise Rifai, dezvăluiri despre noul sezon “40 de întrebări”: „Când am lansat această emisiune a fost orgoliul meu să fie top

Denise, cum a fost vara pentru tine?

Am avut foarte puțină vacanță, nu știu când a trecut această vară. Foarte puțină vacanță, am avut cred că 2 săptămâni și jumătate de pauză și cam atât, n-am apucat să fac mare lucru.

Unde ai fost plecată?

Am făcut tot ceea ce mie îmi place atunci când pot și am câteva zile libere, mare se numește întotdeauna.

Cum arată toamna pentru tine?

Cu foarte multe provocări, în primul rând, pentru emisiunea mea, pentru 40 de întrebări. Eu când am lansat această emisiune a fost orgoliul meu să fie top, să fie hit-ul anului. Si nu știu cum se întâmplă că s-a întâmplat. Am devenit mult mai mult decât îmi imaginam eu că avea să fie. Intrăm în al 4-lea an de 40 de întrebări, iar anul acesta vreau să fie maxim.

Au fost în fiecare an și mulțumesc și publicului și invitaților pentru asta, dar în acest an îmi doresc să fie realmente perla coroanei. Sunt foarte onorată că intrăm în acest an cu numărul 4 și sunt foarte onorată că oriunde mă duc…. Chiar și acum, la Constanța, am avut câteva zile pe care le-am petrecut acolo. Românii te opresc și îți mulțumesc pentru ce faci, pentru calitatea invitaților, pentru poveștile lor, pentru că învață de la ei. Este atât de onorant.

Și mi-am dat seama că România are încă multe povești și trebuie să fie spuse. Așa că în primul rând, pentru din punct de vedere al realizatorului, 40 de întrebări pentru mine este o mare provocare în această toamnă.

„Vreau să împlinesc tot ceea ce publicul are nevoie să vadă”

Ai de gând să țintești și către alte domenii?

Eu fac tot. La 40, aducem reprezentanți din toate domeniile. Voi fi acolo ori de câte ori se întâmplă orice eveniment important din orice domeniu. Știu că toată lumea știepolitica este domeniul meu de specialitate, așa este însă, pe lângă politică, România are multe valori. Așa vom continua în acest ritm în care ne-am învățat deja telespectatorii, mult conținut și oameni de calitate care au povești din care oamenii trebuie să învețe.

Nu ratezi nicio știre din politică, mai ales, nu?

Îmi doresc ca în România să funcționeze. Am un simț al meu de jurnalist, care întotdeauna îmi aduce în atenție informații importante, fie din politică sau nu. Politica… eu cred că știu să o înțeleg foarte bine și cumva în ultima perioadă mi-am luat așa o pauză în a mai explica, în a mai scrie analiză politică doar pentru că am vrut să mă asigur că structura pe care eu o văd este cea corectă.

Intrăm acum în cel mai important an pentru istoria politică a României, avem toate cele 4 rânduri de alegeri în 2024 și promit să revin cu niște analize politice serioase.

Denise Rifai, prezentatoare la „40 de întrebări”: „Mă onorează faptul că este o emisiune foarte iubită”

Spuneai oamenii te opresc pe stradă. În afară de cei care te felicită, există și alții care îți sugerează chemi invitați anume?

Da. Cât de cât constant îmi întreb publicul. folosesc de rețelele de socializare, Kanal D mă ajută foarte mult, și întrebăm noi la nivel de structură media. Pentru că eu vreau foarte mult să aduc tot ceea ce vrea publicul meu să vadă dincolo de ce îmi place mie. Ok, nu-ți place ție una, cu siguranță, respectivul are un segment al lui de public.

Eu vreau să împlinesc tot ceea ce publicul are nevoie să vadă. Și sunt personalități diverse din domenii diferite. O să am niște surprize pentru această toamnă.

Din cei care te opresc pe stradă se întâmplă să fie nemulțumiți, te “certe” poate ai avut vreun invitat care n-a fost pe placul lor?

Puțini. Foarte, foarte, foarte puține sunt cazurile respective. Sunt foarte încântată că nu am, adică, sincer, mă onorează faptul că este o emisiune foarte iubită și implicit, eu ca realizator, în numele echipei mele iau multe, primesc multe cuvinte frumoase.

Cum se întreține Denise Rifai? „E foarte greu, este o luptă continuă. Dacă se întâmplă să nu urmez dieta pe care o am întotdeauna evident că se și vede”

Denise, cum te întreții? Pare că ai aceeași greutate de ani buni.

E foarte greu, este o luptă continuă. Eu sunt femeia clasică, dacă se întâmplă să nu urmez dieta pe care o am întotdeauna evident că se și vede. Cantitatea e foarte importantă și o alimentație cât mai puțin procesată spre deloc. Foarte multe legume verzi, fructele cu foarte mare atenție și precizie, pentru că reprezintă zahăr, foarte multe citrice, consum și fructe iubesc foarte mult, mânca doar fructe, poate dacă nu ar fi doar zahăr.

Aleg să le consum doar la acele momente în care realmente am nevoie de zahăr. Nu cred că am fost la forma pe care mi-o doresc. Întotdeauna zic că mai e mult până acolo, este o luptă continuă, dar ceea ce contează este că trebuie să învățăm să ne hrănim corpul pentru că facem pentru noi și pentru sănătatea noastră.

E vorba de viață, e vorba de a te ține sănătos într-o lume plină de lucruri toxice. Stres foarte mult, problemele de tot felul, alimentația e foarte importantă fie cât mai curată și mai naturală, e unica noastră armă de luptă cu care ne putem menține sănătoși. Eu doar datorită am o alimentație curată și foarte organizată sunt foarte sănătoasă.

Publicat: 09 sept. 2023, 16:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă