Denise Rifai a recunoscut tot adevărul! Bărbatul celebru care i-a furat inima

Publicat: 26 mai 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete

Denise Rifai a vorbit recent despre iubirea sa pentru un actor celebru pe care îl urmărește de mulți ani. Iată cine este „bărbatul visurilor” sale.

Denise Rifai, cucerită iremediabil de actorul Kevin Costner

Denise Rifai a vorbit recent despre actorul celebru pe care îl urmărește pe micile și marile ecrane de ani de zile. Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, ar fi bărbatul visurilor prezentatoarei TV.

Rifai a declarat că îi apreciază cariera de ani de zile și a devenit de mult fana lui. Mai mult, acesta ar fi „bărbatul visurilor” pentru apreciata prezentatoare. Deși aceasta are doar 37 de ani, a făcut o pasiune pentru actorul american în vârstă de 68 de ani. Rifai recunoaște diferența mare de vârstă și distanța.

„Eu cred în iubire și nu cred că există una, două, cinci, ci doar una, pe care fiecare dintre noi merităm să o mărturisim și pentru care trebuie să luptăm să rămână în viața noastră până la final.

Dragostea există și este pentru totdeauna. Actorul meu favorit nu este turc, deși sunt niște bărbați atât de frumoși. Pentru mine este unul singur, bărbatul visurilor mele, care este atât de departe și la o diferență de vârstă prea mare. Kevin Costner, oricând, oriunde și oricum”, a declarat Denise Rifai, potrivit WOWnews.

Prezentatoarea clarifică zvonurile despre relația cu Dan Bittman

Prezentatoarea Kanal D a mai declarat că petrece foarte mult timp cu Dan Bittman. Despre acesta a spus și că o onorează faptul că îl cunoaște. Vă amintim că zvonurile au apărut după ce vedetele au fost văzuți împreună la mare. Publicul a tras concluzia că și-au petrecut concediul împreună.

Aceasta nu a spus totuși nimic cu privire la o posibilă relație cu cântărețul.

„Să lămurim lucrurile: este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: ai venit la mine în emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui…

E un bărbat minunat, și o să-ți spun așa: e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea”, a declarat Denise Rifai în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

Vă amintim că Denise Rifai revine de luna aceasta pe micile ecrane cu un nou sezon al popularei emisiuni de interviuri „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

foto: social media

Publicat: 26 mai 2024, 09:00 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×