EXCLUSIV | Limbuța la control! Denise Rifai, ipostază nemaivăzută la Casa Regală + Cum am surprins-o pe vedeta Kanal D

Publicat: 20 mai 2024, 19:22 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Pe 10 mai a fost sărbătorită Ziua Regalității, iar invitați de seamă au fost așteptați în grădina Palatului Elisabeta din București. Designeri, cineaști și furnizori regali au luat parte la tradiționala „Garden Party’.

Denise Rifai, ipostază nemaivăzută la Casa Regală

Ca în fiecare an, Casa Regală a organizat pe 10 mai, data la care este sărbătorită Ziua Regalității, un garden party formal. Evenimentul a avut loc în grădina Palatului Elisabeta din București și a strâns laolaltă personalități marcante din lumea artei, a științei și a sportului. Orchestra reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale a asigurat colona sonoră în acest an.

Mii de invitați și-au făcut apariția la evenimentul organizat în grădina Palatului Elisabeta, printre ei aflându-se și câteva nume sonore. Nelipsită de la eveniment a fost și Denise Rifai. Prezentatoarea de la Kanal D a purtat o rochie roșie și un accesoriu diafan pe cap. În timp ce stătea de vorbă, vedeta a făcut un gest pe care paparazzii Ciao.ro l-au surprins imediat.

Denise Rifai a scos limba, s-a lins pe buze, spre deliciul invitaților de sex masculin. Prezentatoarea Kanal D a reușit să atragă atenția prin ținuta elegantă, dar și prin atitudinea debordantă.

Cum se întreține Denise Rifai vara!

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii “40 de întrebări” de la Kanal D, spune că s-a maturizat extrem de mult de când este la cârmă acestui proiect. Și asta datorită invitaților pe care îi are, și a poveștilor lor.

Vedeta Kanal D ne-a dezvăluit  e foarte multă încărcătură emoțională în platou, cu fiecare invitatși  este foarte atentă să-și aleagă cuvintele atunci când adresează întrebările.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Denise Rifai ne-a dezvăluit atât secrete din culisele emisiunii, cât și din viața personală. De la ea am aflat ce dietă urmează nu consumă deloc sare, dar și cum stă pe plan personal. Citește mai multe aici.

Publicat: 20 mai 2024, 19:22 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×