EXCLUSIV | Cum se întreține Denise Rifai vara! Produsul pe care nu îl consumă niciodată: „Am observat că mi se umflă picioarele și e dizgrațios”

Publicat: 27 iun. 2023, 20:45 Autor: Camelia Vedete

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii “40 de întrebări” de la Kanal D, spune că s-a maturizat extrem de mult de când este la cârmă acestui proiect. Și asta datorită invitaților pe care îi are, și a poveștilor lor.

Vedeta Kanal D ne-a dezvăluit  e foarte multă încărcătură emoțională în platou, cu fiecare invitatși  este foarte atentă să-și aleagă cuvintele atunci când adresează întrebările.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Denise Rifai ne-a dezvăluit atât secrete din culisele emisiunii, cât și din viața personală. De la ea am aflat ce dietă urmează nu consumă deloc sare, dar și cum stă pe plan personal.

Denise Rifai: „M-am maturizat foarte mult cu această emisiune”

Reporter: Denise, ce faci? Radiezi de fericire

Denise Rifai: Sunt foarte fericită pentru  este vară, este soare. Iubesc soarele. Și -l vezi în fiecare Sfântă dimineață pe cer până searasunt bucuroasă.

Sunt super fericită și pentru  avem niște super emisiuni cu super audiențe în ultima perioadă. Eu nu pot  muncesc dacă nu am satisfacția muncii mele. Imi iubesc meseria, dar dacă n- vedea audiențe.. eu  intra în depresie!

Să înțeleg  după fiecare emisie te uiți pe audiențe

Denise Rifai: Absolut. Sunt nebună cu audiențeleSunt prima care în fiecare Sfântă dimineață de luni, la 8.45, sunt pe ele. Acolo este și răsplata mea, a echipei mele. E barometru prin care văd  am făcut ce trebuie pentru publicul telespectator. Iar eu pentru publicul telespectator trăiesc.

Cine o critică pe Denise Rifai? „Oamenii care mă iubesc trebuie să-mi spună întâi ce fac rău. Că de ăștia care te curăță de scame e plin

Nu ți s-a întâmplat ca unul dintre invitați  se enerveze în emisiune?  se ridice,  vrea  plece?

Denise Rifai: Pentru mine este foarte mare responsabilitate pentru că…  aduci un om și -i răscolești prin viațăși -i reconstruiești viața încercând  i-o descoperi, este o responsabilitate uriașă. Eu o fac cu foarte multă frică de Dumnezeu și cu respect pentru el și pentru povestea lui.

Nu e normal  intrăm cu picioarele în viața oamenilor. Eu n-am intrat niciodată, de aceea nimeni nu se enervează pentru  văd gingășia cu care lucrez fiecare poveste în parte.

Iar întrebarea pe care eu o pun este fie din categoria întrebărilor pe care toată lumea o are în minte când văd o figură publică dar nu au curajul  o adreseze. Fie sunt întrebări de care avem nevoie ca  înțelegem trăsăturile lui, -i înțelegem vulnerabilitățile, fie -i înțelegem bucuriile, problemele.

40 de întrebări este realmente un tip de interviu foarte complicat, și eu m-am transformat într-un foarte atent psiholog. Și eu nu sunt eu la 40 de întrebări așa singură cum  vedeți. Eu am o echipă de femei minunate, o plajă de vârstă care îmbină mai multe categorii. La noi este o muncă în echipă și ce vedeți dumneavoastră pe ecran este rezultatul unei munci de echipe constant.

Cum se întreține Denise Rifai vara!

Îmi spuneai ți place vara, soarele. Adori  mergi la mareLa munte?

Denise Rifai: La munte nu prea. E frumos,  sta 1-2 zile. La mare  sta… În România, eu iubesc Bucureștiul, aici m-am născut, aici e mama.

Iar unicul oraș care-mi place este Constanța, acolo m- mutaMi se pare fascinant, are un aer cald, un aer vechi.

Te protejezi atunci când mergi la plajăFolosești crème cu spf sau furi tot soarele?

Denise Rifai: Da. Acum, în viața asta nici nu mai știi ce e bine. Sunt atât de multe studii pro și contra… Eu aleg  pun factor mare de protecție, am o piele bună, dar chiar și așa cred  trebuie  ne protejăm. Eu, una, folosesc crème cu factor maremare de protecțieși după aceea alte crème hidratante.

Dar realmente trebuie  avem grijă la ce produse folosim pentru  pielea este cel mai mare organ al nostru. Realmente trebuie  acordăm o atenție specială produselor pe care le folosim.

Denise Rifai, prezentatoarea de la 40 de întrebări: „Nu pun sare în mâncare absolut deloc”

Cum te întreții? Ce secrete ai?

Denise Rifai: Încerc  mănânc foarte curat, legume și carnepește, un produs lactate pe zi, nu mai mult,  suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc  nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apăApa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.

Produsul pe care nu îl consumă niciodată

Nu consumi pentru  nu vrei, pentru dietăsau ai ceva probleme de sănătate, nu ai voie?

Denise Rifai: Nu consum pentru  am observat  mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațiosMai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce  pun în mine produse care-mi fac răuMai dau și bani ca mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua dezhidratează și atunci corpul trebuie hidratat.

Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahărfără miere. Limonada în sine are carbohidrațilămâia are zahăr, nu e  vai e acră… nu există așa ceva. Deci nu pun zahăr deloc.

„Nu reîncălzesc mâncareamai ales carnea pentru  elimină toxinele. Mănânc carne rece”

În perioada noastră de femei, când suntem mai încărcate așa, atunci mănânc fruct. Fructul este dulcele, este prăjitura. Dar nu în fiecare Sfântă zi pentru  ăla este zahăr, iar vitaminele se găsesc în legume. Eu mănânc foarte multe legume, crude. Carnea o gătesc, dar n-o mai reîncălzesc niciodată. Nu reîncălzesc mâncareamai ales carnea pentru  elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva. Mănânc carne rece. La mâncare sunt foarte atentă.

Încerc  fac cât de mult sport pot. Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică cu arderi destul de lente. Dar am grijă foarte mult. Este o strădanie. Nu o fac neapărat  arăt bine, ci ca  am un corp sănătos. Chiar cred  suntem ceea ce mâncămMai bine nu mănânc decât mi iau o prostie, sincer. Aștept până ajung acasăSunt foarte atentă.

Publicat: 27 iun. 2023, 20:45 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă