Denise Rifai duce lupte crâncene cu rivalii din televiziune, dar ajunge mereu în top: „Dacă n-aș vedea audiențe, aș intra în depresie!”

Publicat: 31 iul. 2022, 11:32 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii “40 de întrebări” de la Kanal D, spune s-a maturizat extrem de mult de când este la cârmă acestui proiect. Și asta datorită invitaților pe care îi are, și a poveștilor lor.

Vedeta Kanal D ne-a dezvăluit e foarte multă încărcătură emoțională în platou, cu fiecare invitat, și este foarte atentă să-și aleagă cuvintele atunci când adresează întrebările.

Denise Rifai, despre “40 de întrebări”: „Dacă n- vedea audiențe, intra în depresie”

În cadrul unui interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Denise Rifai ne-a dezvăluit atât secrete din culisele emisiunii, cât și din viața personală. De la ea am aflat ce dietă urmează, nu consumă deloc sare, dar și cum stă pe plan personal…

Reporter: Denise, ce faci? Radiezi de fericire

Denise Rifai: Sunt foarte fericită pentru este vară, este soare. Iubesc soarele. Și -l vezi în fiecare Sfântă dimineață pe cer până seara, sunt bucuroasă.

Sunt super fericită și pentru avem niște super emisiuni cu super audiențe în ultima perioadă. Eu nu pot muncesc dacă nu am satisfacția muncii mele. Imi iubesc meseria, dar dacă n- vedea audiențe.. eu intra în depresie!

înțeleg după fiecare emisie te uiți pe audiențe

Denise Rifai: Absolut. Sunt nebună cu audiențele. Sunt prima care în fiecare Sfântă dimineață de luni, la 8.45, sunt pe ele. Acolo este și răsplata mea, a echipei mele. E barometru prin care văd am făcut ce trebuie pentru publicul telespectator. Iar eu pentru publicul telespectator trăiesc.

Ți se întâmplă primește mesaje de la fani nemulțumiți, sau îți lasă mesaje în care îți spun și doresc vadă pe cineva anume la emisiunea ta?

Denise Rifai: În România, pe social media încă suntem foarte în urmă. Oamenii faini nu prea scriu, avem o problemă cu social media momentan, dar lucrurile se vor regla. Noi, ca societate așa, suntem pe un trend foarte fain, și e o chestiune doar de timp. Momentan, pe social media sunt foarte multe comment-uri din acestea de toate felurile.

Denise Rifai: „M-am maturizat foarte mult cu această emisiune”

Te critică?

Denise Rifai: Din fericire, pe mine nu, dar se ceartă pe invitați. În contextul în care eu am spus întotdeauna voi aduce pentru toate, absolut toate, genurile de public, de opțiuni și de preferințe, oameni care au făcut ceva în domeniile lor. Fie le place, fie nu le place, fiecare om are o poveste. Fiecare om are greșelile lui, fiecare om are adevărul lui, fiecare om are slăbiciunea lui.

Eu m-am maturizat foarte mult cu această emisiune. Am învățat nu judec. Te dezvolți foarte mult și fiind atât de multe povești de viață și vănzându-le parcursul.. Și vezi deciziile pe care le-au luat, e ceva total diferit. E foarte multă încărcătură emoțională.

Aleg aduc în fața celor de acasă toate tipologiile. Se supără, se ceartă între ei la mine pe pagini, de fapt… Aducem și câte un politician, și câte un artist, un actor mare, un sportiv mare, oameni care au făcut ceva și care au povești.

Anul acesta mi-am propus aducem la televizor acei oameni pe care nu-i vedem des. Dar care fac lucruri pentru noi. Cum sunt medicii excepționali, avocații excepționali, oameni care sunt baza societății noastre și care și ei au povești de viață extraordinare. Așa o fie o mare provocare sezonul următor.

Cine o critică pe Denise Rifai? „Oamenii care mă iubesc trebuie să-mi spună întâi ce fac rău. Că de ăștia care te curăță de scame e plin

Cine te critică cel mai tare? Din familie, apropiați.

Denise Rifai: Toți prietenii mei sunt criticii mei. Eu consider oamenii care iubesc trebuie mi spună întâi ce fac rău. de ăștia care te curăță de scame e plin. Eu sunt o tipă care îmi dau seama imediat unde și cum greșesc. Dacă nu fi atât de autocritică nu fi evoluat.

Eu urăsc oamenii care spun sunt maximum și mai bine de atât nu se poate. Când ai rostit vorbele acestea e clar evoluția ta s-a încheiat.

Sunt foarte critică cu mine.

Nu ți s-a întâmplat ca unul dintre invitați se enerveze în emisiune? se ridice, vrea plece?

Denise Rifai, la 40 de întrebări: „O fac cu foarte multă frică de Dumnezeu”

Denise Rifai: Pentru mine este foarte mare responsabilitate pentru că… aduci un om și -i răscolești prin viață, și -i reconstruiești viața încercând i-o descoperi, este o responsabilitate uriașă. Eu o fac cu foarte multă frică de Dumnezeu și cu respect pentru el și pentru povestea lui.

Nu e normal intrăm cu picioarele în viața oamenilor. Eu n-am intrat niciodată, de aceea nimeni nu se enervează pentru văd gingășia cu care lucrez fiecare poveste în parte.

Iar întrebarea pe care eu o pun este fie din categoria întrebărilor pe care toată lumea o are în minte când văd o figură publică dar nu au curajul o adreseze. Fie sunt întrebări de care avem nevoie ca înțelegem trăsăturile lui, -i înțelegem vulnerabilitățile, fie -i înțelegem bucuriile, problemele.

40 de întrebări este realmente un tip de interviu foarte complicat, și eu m-am transformat într-un foarte atent psiholog. Și eu nu sunt eu la 40 de întrebări așa singură cum vedeți. Eu am o echipă de femei minunate, o plajă de vârstă care îmbină mai multe categorii. La noi este o muncă în echipă și ce vedeți dumneavoastră pe ecran este rezultatul unei munci de echipe constant.

„Omul ăla vine pentru noi, nu ca -i calcăm în picioare povestea, ci ca -l…”

Noi, în fiecare Sfântă săptămână, avem un alt invitat, sute de pagini de citit, zeci de minute de ascultat. La noi se muncește încontinuu!   Și noi, și noi povești de descoperit și oameni de respectat. Pentru omul ăla vine pentru noi, nu ca -i calcăm în picioare povestea, ci ca -l înțelegem și -i scoatem ce e mai bun.

Noi, ca societate, cred am evolua foarte mult dacă ne-am ghida după acest principiu foarte simplu, scoatem fiecare ce e mai bun din ce se poate.

Îmi spuneai ți place vara, soarele. Adori mergi la mare? La munte?

Denise Rifai: La munte nu prea. E frumos, sta 1-2 zile. La mare staÎn România, eu iubesc Bucureștiul, aici m-am născut, aici e mama.

Iar unicul oraș care-mi place este Constanța, acolo m- muta. Mi se pare fascinant, are un aer cald, un aer vechi.

Te protejezi atunci când mergi la plajă? Folosești crème cu spf sau furi tot soarele?

Denise Rifai: Da. Acum, în viața asta nici nu mai știi ce e bine. Sunt atât de multe studii pro și contra… Eu aleg pun factor mare de protecție, am o piele bună, dar chiar și așa cred trebuie ne protejăm. Eu, una, folosesc crème cu factor mare, mare de protecție, și după aceea alte crème hidratante.

Dar realmente trebuie avem grijă la ce produse folosim pentru pielea este cel mai mare organ al nostru. Realmente trebuie acordăm o atenție specială produselor pe care le folosim.

Denise Rifai, prezentatoarea de la 40 de întrebări: „Nu pun sare în mâncare absolut deloc”

Cum te întreții? Ce secrete ai?

Denise Rifai: Încerc mănânc foarte curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește. Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia de ceva carbogazos. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, e nu consum așa ceva. Apa plată beau.

Nu consumi pentru nu vrei, pentru dietă, sau ai ceva probleme de sănătate, nu ai voie?

Denise Rifai: Nu consum pentru am observat mi se umflă picioarele, de exemplu. Și mi se pare dizgrațios. Mai ales când am câte o filmare. Nu există. De ce pun în mine produse care-mi fac rău? Mai dau și bani ca mi fac rău? Eu consum doar apă plată, beau cafea, îmi place ceaiul negru, dar nu beau și ceai, și cafea. La o cafea beau și un pahar mare cu apă întotdeauna. Cafeaua dezhidratează și atunci corpul trebuie hidratat.

Iubesc limonada, dar și pe asta o fac fără zahăr, fără miere. Limonada în sine are carbohidrați, lămâia are zahăr, nu e vai e acră… nu există așa ceva. Deci nu pun zahăr deloc.

„Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea pentru elimină toxinele. Mănânc carne rece”

În perioada noastră de femei, când suntem mai încărcate așa, atunci mănânc fruct. Fructul este dulcele, este prăjitura. Dar nu în fiecare Sfântă zi pentru ăla este zahăr, iar vitaminele se găsesc în legume. Eu mănânc foarte multe legume, crude. Carnea o gătesc, dar n-o mai reîncălzesc niciodată. Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea pentru elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva. Mănânc carne rece. La mâncare sunt foarte atentă.

Încerc fac cât de mult sport pot. Eu nu am un corp de europeancă, am un corp de arăboaică cu arderi destul de lente. Dar am grijă foarte mult. Este o strădanie. Nu o fac neapărat arăt bine, ci ca am un corp sănătos. Chiar cred suntem ceea ce mâncăm. Mai bine nu mănânc decât mi iau o prostie, sincer. Aștept până ajung acasă. Sunt foarte atentă.

Are sau nu iubit Denise Rifai? „Mulțumesc Bunului Dumnezeu sunt foarte echilibrată și

Și acum… întrebarea care există pe buzele tuturor… Există în viața ta un bărbat, un iubit?

Denise Rifai: Această întrebare o rămână fără răspuns mult timp de acum încolo. Eu fac toate eforturile mi țin viața mea privată… a mea, fie pentru mine. Si cu siguranță când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o le știe toată lumea.

Eu cred o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu sunt foarte echilibrată și nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat cu siguranță nu o evit le anunț.

Publicat: 31 iul. 2022, 11:32 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă