Denise Rifai, dezvăluiri uimitoare despre relația ei secretă: „Sunt o femeie foarte iubită”

Publicat: 30 dec. 2021, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete

Foarte secretoasă în privința vieții private, Denise Rifai nu s-a lăsat surprinsă niciodată în compania vreunui bărbat. Prezentatoarea TV pare să pună accentul pe muncă, iar audiențele confirmă acest lucru.

De-a lungul timpului, o mulțime de bărbați celebri au trecut prin testul celor 40 de întrebări, fiind „struniți” de cea care s-a consacrat prin stilul său incisiv. Cu toate acestea, Denise Rifai afirmă că nu îi intimidează pe potențialii pretendenți, mai ales dacă aceștia sunt suficient de demni și curajoși pentru a o cuceri.

Eu sunt o tipă feminină, nu inhib și îmi plac bărbații, bărbatul autentic, bărbatul-bărbat! Nu inhib niciodată tipologia de bărbat care mie îmi place! Sigur pe aceea nu o inhib!”, se destăinuie prezentatoarea TV. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine este iubitul lui Denise Rifai

Una dintre cele mai incisive prezentatoare din România, Denise Rifai a oferit detalii despre iubitul ei. Vedeta susține că traversează, probabil, cea mai liniștită perioadă din viața ei. Așadar, într-un interviu recent, vedeta a vorbit nu doar despre preferințele vestimentare, ci și cele în materie de bărbați.

Îmi plac ținutele elegante, feminine, dar și cele relaxate, sport. Port și deux pieces-uri elegante, dar și fuste mini în combinație cu sacouri, cămași. Ador negrul și albul, dar la fel de bine mă simt și în pasteluri sau culori tari. Când nu sunt în emisiune, unde ținuta este una sobră, rafinată, all black.

Mă îmbrac în funcție de starea mea de spirit sau de contextul în care trebuie să fiu. Ah, tocurile! Merg foarte des pe tocuri, acele high heels care ne pun pe noi, femeile, în valoare. O femeie pe tocuri este impunătoare, dar în același timp extrem de senzuală. E femeie la superlativ. Tocurile îți oferă o postură deosebită a corpului. Așadar, da, pantofii cu toc înalt au loc întotdeauna în garderoba mea (…) Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru”, a declarat Denise Rifai.

Publicat: 30 dec. 2021, 10:29 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă