Cosmina Păsărin este singură, dar fericită: ”Sunt plictisită de ideea de a ne juca de-a relațiile, vreau să trăiesc în liniște”

Publicat: 24 Jul. 2022, 17:56 Vedete

Pe Cosmina Păsărin o vedem din nou la ”Vorbește lumea”, în ediția de vară, emisiune pe care o prezintă alături de Emily Burghelea și Majda Aboulumosha. Bruneta ne-a mărturisit cum s-a adaptat noului program, de ce este împotriva operațiilor estetice, dar și cum a ajuns să prețuiască atât de mult timpul petrecut de una singură. 

Reporter: Cosmina, cum faci de rămâi de atâtat timp și tânără și sexy?

Mănânc, dorm… În prima seara a live-ului nu prea m-am odihnit, pentru că emoțiile mi-au dat ceva bătăi de cap. M-am trezit la 3 dimineața și la 10 am intrat în direct. Întotdeauna primul live îți consumă multă energie. Durează până te acomodezi…Revenind, am grijă la odihnă, la alimentație. Dar ce înseamnă asta… Mănânc orice, oricând, oricum, doar că am grijă să nu mănânc mai multe feluri la o masă și mănânc puțin și des, 4-5 mese pe zi, când sunt relaxată.

Dacă vreau să mânânc chipsuri noaptea, mănânc și d-alea.. dar, desigur, e vorba și de noroc (n.r. râde)

Ești adepta intervențiilor estetice?

Eu nu mi-am făcut nimic, nici măcar injecții, nici măcar nu știu ce metode se folosesc… Am văzut că unele femei sunt la curent cu tot ce apare, ce dispare. Însă n-am nici curaj și nici nu sunt interesată. Nu spun că poate peste 10 ani nu o să-mi fac nimic, daaar… este foarte important pentru minte, corp și suflet să te accepți așa cum ești.

Am și eu riduri, am și defecte.. Poate câteodată sunt încăpățânată, poate câteodată sunt supărăcioasă, poate când mă supără ceva nu-mi trece repede, de obicei la mine ține mult supărare (n.r. râde). Da, dar hai să încercăm să ne acceptăm și să facem față perioadei în care îmbătrânim.

Cosmina Păsărin: ”Sunt plictisită de ideea de a ne juca de-a relațiile”

Cum îți revii după nopțile în care ai evenimente?

În ciuda faptului că am o viață activă, am și perioade în care petrec foarte mult singură. Mă încarc foarte mult când stau singură, în liniște, acasă. Ies și singură în oraș…Am și prieteni mulți și mișto. Am zile în care îmi propun să nu ies din casă, să ma odihnesc. În ultimii 12-14 ani mi-am schimbat mult gândirea.

Loc pentru un bărbat în viața ta există?

Loc există, dar nu există bărbat (nr. râde). Vreau să am cu adevărat o relație frumoasă, sănătoasă. Sunt plictisită de ideea de a ne juca de-a relațiile, de-a tot felul de idei… am făcut prostia asta în trecut și nu vreau să mă mai întorc acolo. Vreau să trăiesc în liniște. dacă aș avea acum un iubit l-aș ignora total din cauza proiectului acesta.

Planuri de vacanță ți-ai făcut?

Nu am apucat să plec, dacă mai apuc la un moment dat mi-e dor să merg un pic la mare. Să stau așa… într-o zonă mai izolată, să aud marea.

Publicat: 24 Jul. 2022, 17:56 Vedete
Pe aceeași temă