Cine este bărbatul care i-a provocat un gust amar Cosminei Păsărin: ”M-am lăsat păcălită, m-a furat…”

Publicat: 05 Oct. 2021, 09:59 Vedete

La ”Vorbește lumea” s-a ”încadrat” perfect Cosmina Păsărin și avea să se simtă de nota 10, chiar dacă pentru doar două luni. Prezentatoarea a vorbit despre această experiență profesională, dar și despre bărbatul care i-a lăsat un gust amar… 

Cine este bărbatul care i-a lăsat un gust amar

CANCAN.RO: Iubit? Dacă nu, când? Cum trebuie să fie? A trecut cineva pe lângă tine și ți-ai zis ”așa l-aș vrea”?

Cosmina Păsărin: Nu am întâlnit, deocamdată, o persoană potrivită și sunt OK cu asta. Deși îmi place să stau singură, îmi place la fel de mult și viața în doi. Are un farmec aparte viața în doi (…)

În trecut, din păcate, am stat și am încurajat câteva legături toxice pentru că n-am știut mereu să fac alegeri și să iau cele mai bune decizii. M-am lăsat păcălită, m-a furat peisajul, am stat mai mult decât trebuie unde nu trebuie. Au fost, totuși, niște lecții extraordinare pentru mine. Bine că le-am avut, dar nu vreau să mă mai întorc acolo și să mai trăiesc vreodată așa”.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce viciu avea fostul iubit al Cosminei Păsărin

Cosmina Păsărin a povestit despre faptul că fostul ei iubit era dependent de jocurile pe calculator. Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care cei doi s-au despărțit.

Asta îmi aduce aminte de fostul meu iubit, un mare împătimit al jocurilor video. Îmi aduc aminte când eram la cină trei: eu, el și laptopul. Era nedespărțit de laptop.

Acesta a fost și unul dintre motivele care au dus la despărțire. Așa că da, astfel de reguli sunt benefice”, a spus Cosmina Păsărin la Vorbește Lumea.

Publicat: 05 Oct. 2021, 09:59 Vedete
Pe aceeași temă