Ce și-a cumpărat Denise Rifai în miez de noapte, când credea că nu o vede nimeni

Publicat: 06 dec. 2021, 10:27 Autor: Maria Apostol Vedete

Cu siguranță multă lume se întreabă ce face ”Regina întrebărilor incomode” atunci când se retrage acasă. Denise Rifai face aproape întotdeauna câte o oprire la magazin, de unde se alimentează cu fructe de toate felurile!

Ce face Denise Rifai după ce pleacă de la muncă? După 40 de întrebări gândite, apoi adresate ”victimei”, ”călăul” parchează la supermarket. Pentru că Denise Rifai își face regulat aprovizionarea cu fructe. Multe fructe! Asta a fost recent și ținta frumoasei prezentatoare. Bolidul și l-a tras pe ultimul loc de parcare înaintea trecerei de pietoni, ușor, urcat pe bordură, dar nu face nimic. Câteva zeci de metri a mers la pas realizatoarea până a ajuns la magazin.

A defilat până acolo în deja tradiționala costumație „all black”, de la cizme până la masca de pe figură. A ajuns, și-a luat coșulețul și a început căutările. A găsit tot ce și-a propus. Fructe de toate felurile, că de energie multă are nevoie acolo unde lucrează. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Cine este iubitul lui Denise Rifai

Una dintre cele mai incisive prezentatoare din România, Denise Rifai a oferit detalii despre iubitul ei. Vedeta susține că traversează, probabil, cea mai liniștită perioadă din viața ei. Așadar, într-un interviu recent, vedeta a vorbit nu doar despre preferințele vestimentare, ci și cele în materie de bărbați.

Îmi plac ținutele elegante, feminine, dar și cele relaxate, sport. Port și deux pieces-uri elegante, dar și fuste mini în combinație cu sacouri, cămași. Ador negrul și albul, dar la fel de bine mă simt și în pasteluri sau culori tari. Când nu sunt în emisiune, unde ținuta este una sobră, rafinată, all black.

Mă îmbrac în funcție de starea mea de spirit sau de contextul în care trebuie să fiu. Ah, tocurile! Merg foarte des pe tocuri, acele high heels care ne pun pe noi, femeile, în valoare. O femeie pe tocuri este impunătoare, dar în același timp extrem de senzuală. E femeie la superlativ. Tocurile îți oferă o postură deosebită a corpului. Așadar, da, pantofii cu toc înalt au loc întotdeauna în garderoba mea (…) Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru”, a declarat Denise Rifai.

 

Publicat: 06 dec. 2021, 10:27 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă